Ολοκληρωμένη Sensitive προστασία, με τις EveryDay Sensitive

EDS_475x655_joytv

Εσύ ξέρεις γιατί 8 στις 10* γυναίκες που προτιμούν Sensitive προστασία, επιλέγουν τη σερβιέτα EveryDay;

  • Γιατί... οι σερβιέτες EveryDaySensitive είναι οι πρώτες «Sensitive» σερβιέτες που, μετά από καταναλωτικές έρευνες αλλά και εργαστηριακές μελέτες φιλικότητας προς το δέρμα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σχεδιάστηκαν ειδικά ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες περιποίησης του ευαίσθητου δέρματος.
  • Γιατί... οι σερβιέτες EveryDaySensitive έχουν ένα μοναδικά στεγνό, υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, το οποίο δεν είναι απλά απαλό, αλλά πραγματικά φιλικό προς το δέρμα.
  • Γιατί... χάρη στον πυρήνα υψηλής απορροφητικότηταςσυγκρατούν αποτελεσματικά την υγρασία, εμποδίζοντας τις διαρροές.
  • Γιατί... είναι ένα εξελιγμένο προϊόν το οποίο εξασφαλίζει ολοκληρωμένη Sensitive προστασία και στεγνότητα!

*Πηγή: IRI, Total Greece, Share of Volume Sales within Sensitive in % (2013 – YTD Aug2016)

Μάθε περισσότερα για τις σερβιέτες EveryDaySensitive

Sensitive προστασία με αποδείξεις!

Όλα τα προϊόντα EveryDay διαθέτουν σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας. Άλλωστε οι σερβιέτες EveryDay είναι οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Επιπλέον, είναι πιστοποιημένες για απουσία βλαβερών ουσιών, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο πιστοποίησης Oeko-Tex® Standard 100, το οποίο κατοχυρώνει ένα επίπεδο ασφάλειας πολύ υψηλότερο από αυτό που ορίζεται από τη νομοθεσία.

Εξελιγμένος Sensitive σχεδιασμός.

Οι σερβιέτες EveryDaySensitive, σε αντίθεση με άλλες Sensitive σερβιέτες, δεν έχουν απλά ένα απαλό κάλυμμα, αλλά ένα πραγματικά φιλικό, υφασμάτινο κάλυμμα. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη προστασία που προσφέρουν είναι αποτέλεσμα ενός καινοτόμου σχεδιασμού ο οποίος περιλαμβάνει όχι 1, αλλά 3 στρώματα προστασίας!

1. Μοναδικά στεγνό υφασμάτινο κάλυμμα… το οποίο σε αντίθεση με τα κοινά πλαστικά καλύμματα, αποτελείται από ίνες.

2. Διαχυτικό στρώμα… το οποίο βρίσκεται κάτω από το υφασμάτινο κάλυμμα και διαχέει ταχύτατα την υγρασία, ώστε να παραμένει στεγνό το επάνω κάλυμμα.

3. Πυρήνα υψηλής απορροφητικότητας… ο οποίος απορροφά γρήγορα την υγρασία και την κατανέμει κατά μήκος της σερβιέτας, αξιοποιώντας την απορροφητική δύναμη ολόκληρου του πυρήνα.

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωριστή…

… γι΄αυτό, χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικά τις δικές της ανάγκες περιποίησης και φροντίδας.

Η σειρά σερβιετών EveryDaySensitive διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα από πλευράς μεγεθών. Εκτός από τα βασικά μεγέθη (NormalSuperMaxiNight) η σειρά EveryDaySensitive διαθέτει επίσης ειδικούς τύπους, όπως Mini και XL, προκειμένου να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη ροή.

Μάθε περισσότερα για την πλήρη γκάμα σερβιετώνEveryDaySensitive

EveryDay Sensitive η Νο1 Sensitive σερβιέτα!