Οι Petra beach towels θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τις πετσέτες θαλάσσης


Οι Petra beach towels θα σας χαρίσουν μια βελούδινη αίσθηση πολυτέλειας και δυναμισμού σε κάθε καλοκαιρινή σας εμφάνιση

Οι Petra Beach Towels είναι χειροποίητες πετσέτες θαλάσσης με σύνθεση από εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Κάθε μια είναι μοναδική με ξεχωριστό σχεδιασμό και δε παράγεται καμία άλλη όμοια της. Διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων  ώστε να βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό που θα ταιριάζει τόσο με το στυλ και το χαρακτήρα σας όσο και με το μαγιό σας…

Οι πετσέτες αποτελούνται από 100% βαμβάκι καθώς οι ίνες από βαμβάκι έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν έως και 25 φορές το βάρος τους σε νερό!! Αυτό κάνει τις Petra beach Towels ιδιαιτέρως απορροφητικές ενώ παράλληλα η ειδική πλέξη τους βάρους 450gr/m² τους δίνει τη δυνατότητα να στεγνώνουν ιδιαιτέρως γρήγορα…ότι ακριβώς δηλαδή ζητάμε από μια πετσέτα θαλάσσης!

Οι πετσέτες και μαζί όλα τα υφάσματα/ διακοσμητικά τα οποία τις συνθέτουν είναι διαλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι ανθεκτικές στο χλώριο, το θαλασσινό αλάτι και τις συχνές πλύσεις. Ποπλίνα, λινό, καραβόπανο, λινάτσα, υφαντά από αργαλειό είναι κάποια από τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται ενώ ενδεικτικό της υψηλής ποιότητας των Petra Beach Towels είναι πως όλες οι δαντέλες είναι ελληνικές και κεντημένες στο χέρι με βελονάκι και η συλλογή εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα σχέδια.

Minoan Crete

Faidra - Nymphi

Riza

Orchidea

Oia

Noisis

Θα τις βρείτε διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.petrabeachtowels.gr καθώς και στα καταστήματα Verona Shoes σε Γλυφάδα και Κηφισιά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

e-mail: info@petrabeachtowels.gr

telephone: 2296089039

Social Media: Facebook,  Instagram