Αυτά είναι τα μυστικά των ανθρώπων με μοναδικό στιλ


Τι κάνουν οι άνθρωποι που διακρίνονται από υπέροχο στιλ; Και ποιες είναι οι συμβουλές τους; 

Το στιλ είναι γνωστό πως δεν αγοράζεται, αυτό σημαίνει πως μπορεί να είναι κάποια καλοντυμένη εάν έχει χρήματα, να φοράει ακριβά κομμάτια και την ''τελευταία λέξη'' της μόδας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει πραγματικά στιλ.

Σίγουρα, το να ακολουθείς ''αυτολεξεί'' τη μόδα και αυτά που προτείνουν οι fashion bloggers μπορούν να σου εξασφαλίσουν αρκετά ωραία και εντυπωσιακά outfits, όμως οι άνθρωποι με στιλ δεν ακολουθούν τυφλά τη μόδα, την εφαρμόζουν ανάλογα με το πως ταιριάζει στο προσωπικό τους ύφος και αισθητική.

Εμείς βρήκαμε τα μυστικά των γυναικών με στιλ και στα παρουσιάζουμε:

1- Δεν αντιγράφουν αυτό που βλέπουν

Μπορεί να τους αρέσει ένα outfit μίας fashion blogger που μπορεί να είναι ντυμένη total Chanel, όμως αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να αγοράσουν ένα τόσο ακριβό κομμάτι. Αυτό που κάνουν είναι να αντιληφθούν το ύφος, την αισθητική και το στιλ που τις γοήτευσε ώστε να το προσαρμόσουν στο δικό τους budget και ντουλάπα.

View this post on Instagram

@soniafrancex via @majorstreetstyle 💎

A post shared by streetstyleluxe (@streetstyleluxe) on

2- Δεν φοβούνται κανένα μαγαζί


Οι πραγματικά στιλάτες γυναίκες δεν "σνομπάρουν" κανένα μαγαζί καθώς γνωρίζουν πως παντού μπορεί να ανακαλύψουν κάτι που είναι κρυμμένο και μόνο το δικό τους μάτι μπορεί να πιάσει, γιατί αντιλαμβάνονται αμέσως τι είναι αυτό που τους ταιριάζει.

3- Εμπιστεύονται τον εαυτό τους και το γούστο τους στο τι τους πάει και τι θα φορέσουν


Κάποια με πραγματικό και αυθεντικό στιλ κρατά κομμάτια στη ντουλάπα της για χρόνια και τα προσαρμόζει ανάλογα με την τάση της εποχής επάνω στο προσωπικό της στιλ. Δεν είναι η μπλούζα, είναι ο τρόπος που είναι συνδυασμένη και η προσωπική "πινελιά" της κάθε προσωπικότητας.

4- Καταλαβαίνουν ότι δεν σε κάνουν οι μάρκες καλοντυμένη


Σίγουρα ακούγεται κλισέ και όμως είναι αλήθεια, οι πιο στιλάτοι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τα ρούχα να φαίνονται ακριβά ακόμα και εάν δεν είναι, λόγω του στιλ τους φυσικά.

5- Δεν είναι fashion victims
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουν ένα trend που δεν τους αρέσει και δεν τις εκφράζει απλά επειδή είναι στη μόδα. Εάν δεν σου αρέσουν τα μεταλλιζέ και δεν ταιριάζουν στο στιλ σου, δεν χρειάζεται να φορέσεις απλά επειδή είναι in fashion.

View this post on Instagram

Casual Tuesday

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on