Οι υπνόσακοι Grobag εγγυώνται να βελτιώσουν τον ύπνο του μωρού σας αλλά και τον δικό σας


Οι Νο1 υπνόσακοι Grobag που εγγυώνται τον καλό ύπνο του μωρού σας τώρα και στην Ελλάδα, από το www.mysunshine.gr!

Ένας ήσυχος, άνετος και ασφαλής ύπνος χωρίς διακοπές είναι αυτό που θέλει κάθε γονιός για το μωρό του! Γι’ αυτό, στο mysunshine.gr φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε όλα τα παραπάνω για εσάς και το μωρό σας με τους μοναδικούς Βρετανικούς υπνόσακους Grobag!

Η εταιρεία Grobag είναι εξειδικευμένη στον βρεφικό ύπνο, καθώς είναι αυτή που δημιούργησε το Βρετανικό και Ευρωπαϊκό πρότυπο για τη σωστή κατασκευή υπνόσακων και φέρει την υπογραφή αποδοχής του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των μωρών διεθνώς.

Ευχάριστος ύπνος για μωρά και γονείς!

Οι υπνόσακοι Grobag βελτιώνουν τόσο τον ύπνο του μωρού σας όσο και τον δικό σας, αφού εξασφαλίζουν στα μωρά γαλήνιο και ασφαλή ύπνο με σταθερή θερμοκρασία που τα αποτρέπει από το να ξυπνούν κατά τη διάρκεια της νύχτας! Ανακαλύψτε σήμερα στο mysunshine.gr μια ευρεία γκάμα από υφές και σχέδια που θα σας καταπλήξουν!

Ollie η κουκουβάγια, η τέλεια σύντροφος για τον ύπνο!

Με την Ollie την κουκουβάγια, ο ύπνος γίνεται…παιχνίδι! Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθά το μωρό σας να έχει έναν ευχάριστο βραδινό ύπνο και θα γίνει αναμφίβολα η αγαπημένη του φίλη! Παράγει 4 χαλαρωτικούς ήχους, έχει ρυθμιζόμενη ένταση, 4 διαφορετικά επίπεδα φωτός και αισθητήρα κλάματος που αναγνωρίζει το κλάμα του μωρού, ενεργοποιείται αυτόματα και ξαναρχίζει τη μελωδία χωρίς δική σας ενέργεια! Γνωρίστε τη σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας τον πιο απολαυστικό ύπνο που θα μπορούσε να έχει!

 

Η Grobag διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία βρεφικών προϊόντων όπως πάνες αγκαλιάς και υπνόσακους για νεογέννητα, φορμάκια από 100% μαλακό βαμβάκι, πετσέτες αγκαλιάς, μπουρνούζια και αξεσουάρ όπως παπλώματα, θερμόμετρα, πανάκια παρηγοριάς, chair harness κ.ά. Αναζητήστε και αποκτήστε τα πιο ποιοτικά αξεσουάρ για τον ύπνο και την καθημερινότητα του μωρού σας με ένα κλικ στο www.mysunshine.gr.