Οι λεπτομέρειες για τον νέο σύντροφο της Καινούργιου..!

Κατερίνα + Καινούργιου

Ποιος είναι ο άνθρωπος που φημολογείται ότι έχει κλέψει την καρδιά της παρουσιάστριας;

Την πρώτη - πρώτη αποκάλυψη για τη σχέση της είχε κάνει η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της και τώρα έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τη σχέση αυτή.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το αγόρι της..!

Συζήτηση για την παρουσιάστρια του «Φτιάξε καφέ να στα πω» είχαν πιάσει στο πάνελ του “Happy Day” με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να κάνουν αποκαλύψεις για το προφίλ του άντρα με τον οποίο η Κατερίνα φημολογείται ότι βγαίνει το τελευταίο διάστημα.

«Ήταν στις Σπέτσες το Πάσχα», ξεκίνησε να λέει η Σταματίνα και η Φλορίντα, που επίσης πέρασε το Πάσχα στις Σπέτσες, συμπλήρωσε: «Ο σύντροφος της είναι ένας νέος, ωραίος επιχειρηματίας και είναι λίγους μήνες μαζί».

Τη σκυτάλη για να συμπληρώσει τις πληροφορίες για τον σύντροφο της Καινούργιου, η Τσιμτσιλή: «Εγώ τον ξέρω, και είναι καλό παιδί όντως, αν ισχύει βεβαίως η φήμη! Είναι πίσω από ένα μεγάλο brand ελληνικής εταιρείας με ρούχα, όπου δραστηριοποιείται κιόλας. Είναι ωραίο παιδί και νέο παιδί. Πιτσιρικάς, δηλαδή 37-40. Δεν λέω επώνυμο, γιατί δεν ξέρω αν ισχύει».

Δες όλη τη συζήτηση για τον σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου στο Happy Day:

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας