Οι καλύτερες εφαρμογές για να φτιάχνεις τις φωτογραφίες στο κινητό σου

patrick-tomasso-88398

Όλοι θέλουμε να προσποιούμαστε ότι βγάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, δεν είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι. Γι’αυτό και πολλές φορές οι φωτογραφίες μας χρειάζονται μία έξτρα επεξεργασία για να έχουν την λάμψη που τους αξίζει και να εντυπωσιάσουν όταν τις ανεβάσουμε στα social media. Για να μην ψάχνεις με τις ώρες προγράμματα στο app store σου βρήκαμε 5 εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου στο κινητό σου.

1- VSCO

Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας με πληθώρα φίλτρων για να διαλέξεις. Μάλιστα το κάθε φίλτρο προσαρμόζεται στα γούστα σας μέσω των διάφορων εργαλείων που αυτή διαθέτει.

2- EyeEm

Η εφαρμογή EyeEm είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας της φωτογραφίας με φίλτρα και άλλα εργαλεία που υπόσχονται να καλλωπίσουν την εικόνα σου. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της είναι το Market, ένα μέρος όπου μπορείς να ανεβάσεις τις καλύτερες φωτογραφίες σου ευελπιστώντας να βγάλεις κάποια χρήματα από αυτές εάν αγοραστούν από εταιρείες ή εκδοτικούς ομίλους.

3- Snapseed

Το Snapseed είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών της Google με 26 διαφορετικά εργαλεία επεξεργασίας και πληθώρα φίλτρων, τα οποία μπορούν να τελειοποιήσουν τη φωτογραφία σου.

4- Afterlight

Για γρήγορη επεξεργασία των φωτογραφιών σου κατέβασε το Afterlight. Μπορεί να βελτιώνει μια φωτογραφία σου με απλά βήματα. Επίσης, έχει μεγάλη ποικιλία στα φίλτρα και την υφή για ένα ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

5- Pixlr

Μία από τις πρώτες εφαρμογές που δημιουργήθηκαν για Android, το Pixlr θεωρείται μία από τις καλύτερες εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών. Έχει περισσότερα από 100 εφέ, 200 διαφορετικά πλαίσια και 280 overlays, επικαλύψεις και υφές δηλαδή που µπορείτε να προσθέσετε στις φωτογραφίες σας.

Μαίρη Ιακωβίδη