Γιατί πρέπει να σταματήσουν οι θεωρίες επανασύνδεσης της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt


Οι λόγοι για τους οποίους το πρώην “gold couple” δεν μπορεί να είναι ξανά μαζί

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux σόκαραν τους θαυμαστές τους όταν ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μέσω μίας επιστολής αναφέροντας μάλιστα πως είναι χωρισμένοι από το 2017 (διάβασε εδώ)!

Τα νέα που αφορούσαν τον χωρισμό τους έγιναν γνωστά μία εβδομάδα αφότου το περιοδικό Architectural Digest φωτογράφισε το σπίτι του διάσημου πρώην ζευγαριού, αλλά και μία ημέρα μετά τον Άγιο Βαλεντίνο (δες τη φωτογράφιση στο Architectural Digest) . Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, οι fans της Aniston στο twitter ζητούν επανασύνδεση, όχι όμως μεταξύ εκείνης και του Theroux, αλλά του πρώην συζύγου της που τυχαίνει να είναι επίσης single αυτή την περίοδο, του Brad Pitt.

Αυτό το σενάριο, επιστημονικής και όχι ρομαντικής φαντασίας, που θα θέλαμε όλοι να δούμε, επιλέγοντας να έχουμε προσδοκίες χολιγουντιανής ιστορίας αγάπης από δύο απλούς (όσο αφορά τον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων) ανθρώπους, προφανώς είναι απλά… προσδοκίες.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 5 χρόνια και παρόλο που το κοινό και οι θαυμαστές τους λάτρευαν μαζί, εκείνοι χώρισαν πολύ άσχημα όταν ο Brad Pitt ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Mr&Mrs Smith, Angelina Jolie. Η σχέση του “Brangelina” μάλιστα επισημοποιήθηκε μέσω ενός κοινού εξωφύλλου σε γνωστό περιοδικό στο οποίο ο Pitt και η Jolie παρουσιάζονταν ως γονείς σε μία οικογένεια με παιδιά, ενώ μόλις λίγους μήνες πριν είχε ανακοινωθεί το διαζύγιο του Brad από την Aniston.

Σύμφωνα με μία πηγή που μίλησε στο περιοδικό People, «ο Pitt και η Aniston έχουν να ειδωθούν πάρα πολλά χρόνια.  Για περισσότερο από μία δεκαετία έχουν ζήσει τελείως διαφορετικές ζωές, και έχουν εξελιχθεί σε τελείως διαφορετικούς ανθρώπους από αυτό που ήταν κάποτε ως ζευγάρι, όπως είναι φυσικό.»

Ενώ αναφέρει πως η Jennifer Aniston έχει επικεντρωθεί στη ζωή και τους φίλους της : «Η Jen συνεχίζει τη ζωή της όπως συνήθως, δείχνει μια χαρά, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως κάτι την αναστατώνει».

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας