Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Επένδυσε χρόνο στον σύντροφο σου

zodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε  στον Αιγόκερω και θα τονίσει όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την κοινωνική τους σου αναγνώριση αλλά και τους στόχους που έχεις θέσει στον επαγγελματικό τομέα.  Σήμερα επεδίωξε να δραστηριοποιηθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα είναι πιο εύκολο να επιτύχεις σε αυτά που έχεις σκεφτεί πως θέλεις να κάνεις. Η ημέρα ενδείκνυται  για επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις με ανωτέρους σου, καθώς τα επιχειρήματα σου και η θέληση σου θα σε βοηθήσουν  όχι μόνο να μην περάσεις απαρατήρητος/η αλλά πολύ πιθανόν και να διακριθείς.

Σήμερα είναι πιθανόν να αφήσεις το/η σύντροφό σου παραπονεμένο/η καθώς τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η, για αυτό προσπάθησε όσο περνά από το χέρι σου να  αντιστρέψεις την αίσθηση που θα έχει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία  μπορεί να  εξελιχθεί με αφορμή μία συζήτηση για επαγγελματικά θέματα.

 

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με ανάλαφρη διάθεση και είναι πολύ πιθανό να μη σε νοιάζουν τόσο τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς θέλεις να κάνεις ένα διάλλειμα. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας, προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις.  Σήμερα ευνοούνται πολύ τα ταξίδια κυριολεκτικά και μεταφορικά.  Δες αν μπορείς να φύγεις έστω και για μία ημέρα σε κοντινό προορισμό, αλλιώς άσε το μυαλό σου να ταξιδέψει σε αναμνήσεις και εικόνες που θα του δημιουργήσουν το αίσθημα της ευτυχίας.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βρεθείς με το/η σύντροφό σου, να συζητήσεις και να του/ης προτείνεις να κάνετε ένα δώρο στη σχέση σας, όπως είναι ένα ταξίδι.  Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ που θα προκύψει σε μία γιορτή ή μια κοινωνική υποχρέωση που θα παρευρεθείς θα σε ανεβάσει.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα εστιάσεις σε αυτά που δεν έχεις και σε αυτά που θα μπορούσες να έχεις και είναι πιθανό να φέρεις ξανά στο μυαλό σου λάθη του παρελθόντος. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω  και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση με αποτέλεσμα να κολλήσεις σε κάποια συγκεκριμένα θέματα.  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι εύκολο να εκνευριστείς καθώς θέλεις να γίνουν όλα με το δικό σου τρόπο. Είναι πιθανόν να προσπαθήσεις πάση θυσία να καταφέρεις αυτά που θέλεις αλλά να θυμάσαι πως αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους χωρίς να πιέσεις τις καταστάσεις, θα βγεις κερδισμένος/η.

Σήμερα η ενέργειά σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα πρέπει να βρεις τρόπο να τη διοχετεύσεις, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις πεδίο μάχης στη σχέση με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να την κατακτήσεις και θα το καταφέρεις.

 

Καρκίνος

Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα θα εξαρτηθούν πολύ από τη γνώμη των συνεργατών σου και του/της συντρόφου σου καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα τονίσει ιδιαίτερα τη γνώμη των άλλων.  Αυτό μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα τα δικά τους θέλω και όχι τα δικά σου όμως θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Άκουσε τη γνώμη τους αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως για τα δικά σου ζητήματα καλό θα είναι να αποφασίσεις εσύ, ώστε να έχεις την πλήρη ευθύνη των αποφάσεων σου.  Μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ενδέχεται να ξεκινήσει άμεσα.

Σήμερα  θα αναζητήσεις την επιβράβευση του/ης συντρόφου σου για αυτό και θα είσαι πολύ καλός/η μαζί του/ης, προκειμένου να την έχεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα ραντεβού με κάποιον/α που σου αρέσει θα σε βάλει στη διαδικασία να θελήσεις να δεσμευτείς μαζί του/ης!

Διάβασε τη συνέχεια στο Peoplegreece.com