6 επιμελώς ατημέλητοι κότσοι για κάθε σου καλοκαιρινή εμφάνιση

Hair

Οι πιο εύκολοι κότσοι για να πιάσεις τα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι

Όταν φανταζόμαστε το καλοκαίρι και όλα τα καλοκαιρινά outfits που μπορούμε να κάνουμε, υπολογίζουμε πως τα μαλλιά μας θα «ακολουθήσουν» το πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας και θα είναι «υπάκουα» και όπως τα θέλουμε εμείς. Αυτό που δεν υπολογίζουμε είναι πως, σχεδόν πάντα, τα υπέροχα μαλλιά μας θα καταλήξουν πιασμένα σε έναν κότσο ή ponytail είτε επειδή ζεσταινόμαστε αφόρητα είτε επειδή από τη ζέστη και την υγρασία δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με τα μαλλιά που είδαμε στον καθρέφτη πριν φύγουμε από το σπίτι.

Κάνε τέλειες και γρήγορες πλεξούδες ιδανικές για τις ημέρες που έχεις αργήσει

Αφού λοιπόν ο κότσος είναι, αναπόφευκτα με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, το απόλυτο hair trend του κάθε καλοκαιριού, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον φτιάχνουμε στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του! Είτε θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου πάνω το πρωί είτε το βράδυ εμείς βρήκαμε τους 6 πιο ωραίους επιμελώς ατημέλητους κότσους για κάθε σου καλοκαιρινή εμφάνιση.

Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου: Οι πιο ωραίες αποχρώσεις που θα δούμε το καλοκαίρι

Επέλεξε να κάνεις κάποιον ανάλογα με το πως «στρώνουν» τα μαλλιά σου καλύτερα, αλλά και με τη διάθεση σου, για να έχεις περιποιημένα μαλλιά χωρίς να ζεσταίνεσαι. Δες το video παρακάτω για να πάρεις ιδέες:

Δες εδώ το Instafeed του Joytv.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας