Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 4/11-11/11: Μην αφήνεις εμπειρίες του παρελθόντος να σε κρατούν στάσιμη


Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Μην επιτρέψεις σε άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν σου να σε κρατήσουν στάσιμη και να μην σε αφήσουν να εξελιχθείς σε αυτά που ζεις σήμερα.

Κριέ, ο εγωισμός ή μερικές φορές το πείσμα ή η αδιαλλαξία κάνουν πολύ μεγάλο κακό σε μια σχέση, γι΄αυτό προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις εκρήξεις θυμού σε σχέση με το ταίρι σου. Οι εντάσεις είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις, γι΄ αυτό πριν κάνεις ή πεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις καλό είναι να το σκεφτείς καλά, αν αυτό είναι που σε εκφράζει πραγματικά.

Ταύρε, εσύ που είσαι σε σχέση κι έχεις δοκιμάσει την αντοχή και τα όρια του συντρόφου σου, καλό θα είναι αυτές τις μέρες να δοκιμάσεις να εκπλήξεις το ταίρι σου και να ανανεώσεις τη σχέση σας, κάνοντας ένα μικρό και σύντομο ταξίδι προκειμένου να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Εσύ που ακόμα ψάχνεις να βρεις το ταίρι σου, μη βιάζεσαι καθώς η Αφροδίτη στα σχέδιά της για σένα κρατά δυνατή την αίσθηση ενός έρωτα που θα σε συνταράξει. Χαλάρωσε και προσπάθησε να διασκεδάσεις τις μέρες αυτές, ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά.

Δίδυμε, το ταίρι σου, τις τελευταίες ημέρες έχει εκφράσει αρκετά παράπονα κι αυτό σε έχει προβληματίσει, αν λοιπόν θες να κρατήσεις ζωντανή, ενδιαφέρουσα και τρυφερή τη σχέση σου καλό είναι να αφήσεις τα μικροπείσματα και να προσφέρεις στο ταίρι σου χωρίς εγωισμούς την ευχαρίστηση που του αρέσει να εισπράττει από σένα. Ένας ρομαντικός περίπατος, μια βόλτα σε ένα όμορφο τοπίο, ένα άγγιγμα είναι ικανό να ξαναφουντώσει τον έρωτά σας.

Καρκίνε, η σχέση σου διανύει ένα πολύ όμορφο διάστημα καθώς έχεις βρει με το ταίρι σου τη χρυσή τομή στο να περνάτε όμορφα και να προσπερνάτε τις δυσκολίες ή τα εμπόδια που προκύπτουν. Σύντομα θα νιώσετε από κοινού την ανάγκη να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ή να δρομολογήσετε εκ νέου τα όνειρα και τα θέλω σας. Εσύ που είσαι μόνος, να είσαι βέβαιος ότι η Αφροδίτη θα σου στείλει αυτό το πρόσωπο που αναζητάς στον ονειρικό σου κόσμο, πολύ σύντομα ένας δυνατός έρωτας θα σε απογειώσει.

Λέοντα, έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου κι αυτό είναι γεγονός ότι χαλάει την αρμονία στη σχέση σας. Προσπάθησε να αφήνεις το ταίρι σου να εκφράζει τα θέλω και τις επιθυμίες του. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, όσο κι αν το τελευταίο διάστημα απορρίπτεις τα φλερτ που προκύπτουν, πολύ σύντομα θα δεις ότι ένα πρόσωπο θα σε κερδίσει και θα σε ταρακουνήσει το πέρασμά του στη ζωή σου. Ο έρωτας είναι δίπλα σου έτοιμος να βάλει φωτιά στις πιο δυνατές επιθυμίες σου!

Παρθένε, ένα ταξιδάκι θα ανανεώσει κατά πολύ τη σχέση σου και τους όρκους περί αγάπης, το ταίρι σου σου εκφράζει έντονα και τρυφερά όλα τα συναισθήματά του κι αυτό σε πλημμυρίζει με τη βεβαιότητα πως η σχέση σου περπατά σε σωστό δρόμο. Εσύ που είσαι μόνος στις εξόδους σου με τους φίλους και τις παρέες σου πολύ σύντομα θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου αφού η πλανητική συναστρία σε θέλει σύντομα με το ταίρι που θα σου γεμίσει τη ζωή.

Ζυγέ, το ταίρι σου δεν έχει παράπονα από σένα γενικά αφού σχεδόν πάντα ικανοποιείς την κάθε του επιθυμία, αυτές τις μέρες θα σου κάνει καλό κι εσένα και στο ταίρι σου μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα κι αυτό γιατί το έχετε ανάγκη να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να ηρεμήσετε απ΄όλα κι απ΄όλους. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, πολύ σύντομα θα έχεις το πρόσωπο που θες δίπλα σου, αφού και τα μηνύματα έχει λάβει και η έλξη σου το πλημμυρίζει.

Σκορπιέ, το ταίρι σου δεν έχει κανένα παράπονο από σένα, εκδρομές, βόλτες, αποδράσεις σε κοντινά όμορφα και ρομαντικά μέρη ανανεώνουν τη σχέση σας και σε κάνουν ακόμα πιο ερωτικό. Εσύ που είσαι μόνος, προσπάθησε να γεμίζεις τις μπαταρίες σου με εξόδους, καλές παρέες, τρυφερά φλερτ. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και χαλαρό, ο έρωτας θα βρει το δρόμο και τον τρόπο να σε συναντήσει, καλώς να τον δεχτείς λοιπόν, γιατί πολύ γρήγορα θα σου χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου και θα στην κλέψει!

Τοξότη, εσύ που είσαι σε σχέση τις μέρες αυτές θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου, να τολμήσεις ακόμα πιο μεγάλα βήματα στην εξέλιξη της σχέσης σας. ίσως ήρθε ο καιρός να πάρεις τα πράγματά σου και να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, να προχωρήσεις επίσημα στην ζωή σου την κοινή σας παρουσία και ίσως και την απόφαση να περάσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο, γάμου κλπ. Ό,τι και να αποφασίσετε, να ξέρεις πως η καρδιά σου βαδίζει στο σωστό το δρόμο.

Αιγόκερε, εσύ που είσαι σε σχέση αυτές τις μέρες θα νιώσεις πολύ δυνατή την ανάγκη να ζήσεις με το ταίρι σου τρυφερές και χαλαρές στιγμές. Προσπάθησε να βρεις λίγο περισσότερο χρόνο και να τον μοιράζεσαι με το σύντροφό σου, αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς το ταξίδι στην αγάπη. Εσύ που είσαι μόνος και ξέρεις ακριβώς τι ψάχνεις για να έχεις δίπλα σου πολύ γρήγορα ένα πρόσωπο που θα συναντήσεις θα σε γεμίσει ικανοποίηση καθώς θα σε φέρει κοντά σε όλα όσα θες κι επιθυμείς.

Υδροχόε, τα λάθη του παρελθόντος στη σχέση σου πέρασαν ουσιαστικά στο παρελθόν, τώρα πια η σχέση σου περπατά στο δρόμο που επιθυμείς και θες. Πολύ σύντομα μπορεί να πάρεις την απόφαση να προτείνεις στο ταίρι σου επόμενα βήματα στη σχέση σας. Καλό είναι να αποδράσετε σε ένα κοντινό και όμορφο προορισμό ώστε να έρθετε ακόμα πιο κοντά σα ζευγάρι και να απολαύσετε τις επιθυμίες σας μακριά από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι στη διαδικασία ανεύρεσης του προσώπου που θα σε συγκινήσει, μήπως ψάχνεις αλλού; Κοίτα καλύτερα γύρω σου και θα δεις ότι ένα άτομο που είναι κοντά σου τρέφει πολύ τρυφερά συναισθήματα για σένα… καιρός να προτείνεις μια έξοδο…ή να δεχτείς την πρότασή του!

Ιχθύ, σχέση σου έχει δοκιμαστεί αρκετά και για πολύ χρονικό διάστημα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάτε και παρακάτω είτε μέχρι το δημαρχείο, ή την εκκλησία, ή να σκεφτείτε την αύξηση των μελών ανάμεσά σας; Είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Όλα δείχνουν πως έχεις βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να μοιραστείς τη ζωή σου, μη σε φοβίζει τίποτα. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, μη φοβάσαι να γνωρίσεις, να ανοιχτείς, να φλερτάρεις, η Αφροδίτη θα σε ανταμείψει σε όλες τις επιθυμίες σου.

Πηγή: Myastro.gr

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας