Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον νέο σύντροφο της πρώην του, Βάσως Λασκαράκη


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε πρώτη φορά για τον νέο σύντροφο της πρώην γυναίκας του 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot, έκει όπου μίλησε για το πολυσυζητημένο διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη, την τωρινή σχέση τους αλλά και τον νέο σύντροφο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη: Ο σύντροφος της Λευτέρης Σουλτάτος αποκάλυψε ποιο είναι το ύψος της!

«Όλα κύλησαν πάρα πολύ ομαλά ψυχολογικά στον χωρισμό και βόηθησε σε αυτό η Βάσω και η προσωπικότητά της γιατί είναι μια έξυπνη γυναίκα, αξιοπρεπής αλλά και μια τέλεια μάνα για την Εύα. Οπότε το χειρίστηκε το θέμα και αυτή πάρα πολύ καλά πάρα πολύ σωστά και σε σχέση με το παιδί που αυτό είναι που με απασχολεί πρωτίστως από όλα. Αλλά και γενικότερα το χειρίστηκε καλά»

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τον Λευτέρη Σουλτάτο δήλωσε: «Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω! Τι λόγο να έχω να της πω που να πάνε διακοπές; Εγώ θέλω οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα από την Βάσω, να είναι σωστός πρώτα από όλα στο παιδί και μετά και στην Βάσω. Από ‘κει και πέρα θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη. Αν είναι ευτυχισμένη η Βάσω γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή της Εύας είναι με την Βάσω, θα είναι ευτυχισμένη και η Εύα είναι λογικό. Θέλω να είναι ήρεμη στην ζωή της να πηγαίνουν όλα τέλεια για να πηγαίνουν όλα τέλεια και στην μικρή».

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας