Οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι εξυπνότερες και πιο υγιείς


Επιτέλους ήρθε η δικαίωση που περίμενε κάθε γυναίκα με καμπύλες ! Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, από την ομάδα του Κωνσταντίνου Μανολόπουλου, οι γυναίκες με καμπύλες (βλέπε μεγάλη περιφέρεια και γλουτούς) δεν είναι μόνο εντυπωσιακά πιο έξυπνες αλλά και πολύ πιο ανθεκτικές στις διάφορες χρόνιες ασθένειες, σε σχέση με εκείνες με πιο στενούς γοφούς.
Σύμφωνα με το ABC News, τα αποτελέσματα που κατέδειξε η συγκεκριμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 16.000 γυναίκες , δείχνουν πως οι γυναίκες με περιφέρεια έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης, μεταβολίζουν καλύτερα τη ζάχαρη (!) έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν διαβήτη ή καρδιακές παθήσεις και ως εκ τούτου, ζουν περισσότερο.
Εξ ίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με παρόμοιες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και του Πίτσμπουργκ, παρατηρήθηκε πως τα παιδιά που γεννιούνται από γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι φανερά πιο έξυπνα σε σχέση με τα παιδιά που γεννιούνται από λιγότερο «χυμώδεις» μαμάδες.