Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 9-151/0: Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο

quinten-de-graaf-317389

Ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και την πρώτη μέρα της εβδομάδας κάνοντας σύνοδο ακριβείας στην 16η μοίρα του ζωδίου σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στην 16η μοίρα του Αιγόκερω.

Ήλιος και Ερμής προσπαθούν να διατηρήσουν τις σχέσεις και την επικοινωνία σε ήρεμους τόνους, προβάλλουν επιχειρήματα και λειτουργούν ενωτικά τονίζοντας την ανάγκη της συλλογικότητας και της εύρεσης λύσεων με διπλωματικό και συγκαταβατικό τρόπο.

Ο Πλούτωνας όμως δείχνει το σκληρό του πρόσωπο επισημαίνοντας πως  η εξουσία και τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο διαλλακτικότητας. Συζητήσεις μεταξύ ηγετών των κρατών, διπλωματικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις σχετικές με τέτοιου είδους ζητήματα γίνονται απόλυτες, εγωιστικές και βγάζουν στην επιφάνεια όλα τα κακώς κείμενα και τη δίψα για τη διατήρηση της εξουσίας.

Θέματα εργασίας, παιδείας, μεταφορών, μέσων επικοινωνίας συναντούν εμπόδια καθώς οι στόχοι σχετικά με την υλοποίηση τους “σκοντάφτουν” επάνω σε υπόγεια, οικονομικά εμπόδια.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 4 έως 8 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 14η έως την 18η μοίρα αυτών των ζωδίων, χρειάζεται να διαφυλάξουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους δείχνοντας ανοχή και υποχωρητικότητα και περιορίζοντας το πείσμα, την καχυποψία και “τα φαντάσματα” που πιθανόν να βλέπουν.

Η ζήλια και η κτητικότητα ίσως οδηγήσουν σε εντελώς λάθος συμπεράσματα που μπορεί να φτάσουν ως την εμμονή. Αποφύγετε για λίγο τις πολύ σημαντικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, όπως και με πρόσωπα κύρους, γιατί οι λέξεις και τα κρυμμένα απωθημένα μπορεί να “ανοίξουν πληγές”. Δώστε προσοχή και στις μετακινήσεις σας, στα παιδιά γενικότερα και σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές σας.

Η δυσκολία στη δράση και στην υλοποίηση των στόχων φανερώνεται και από το τετράγωνο του Άρη, που στις 10 και 11/9 φτάνοντας στην 22η μοίρα της Παρθένου (ζώδιο που σχετίζεται με όλα τα παραπάνω θέματα) σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στην 22η μοίρα του Τοξότη.

Μια όψη που “μπλοκάρει” τις ενέργειες, εμποδίζει την ομαλή ροή των κινήσεων και της καθημερινότητας και δημιουργεί εντάσεις και βίαια ξεσπάσματα. Η σελήνη των ημερών στους Διδύμους “δένει” πολύ καλά την όψη κάνοντας τα πράγματα πιο δύσκολα. Δεν αποκλείεται να δούμε αντιπαραθέσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις, ατυχήματα, πυρκαγιές και δύσκολα καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα.

Βάλλονται ακόμη και οι χώροι της δικαιοσύνης, των πανεπιστημίων και του αθλητισμού. Θυμίζουμε πως ο Άρης με το πέρασμα του από το ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιεί τις εκλείψεις του 2015 (χρονιά με δύσκολες μνήμες) και σύντομα θα ενεργοποιήσει την έκλειψη του Μαρτίου του 2016.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Myhoroscope.gr

(Photo by Quinten de Graaf on Unsplash)