Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα: Τι θα φέρει ο Μάρτιος στα ζώδια

αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Τα ζώδια του μήνα

Ο Μάρτιος είναι καλός μήνας για να κάνουμε μια ανασκόπηση πεπραγμένων των προηγούμενων μηνών και να συνειδητοποιήσουμε που έγιναν σωστά και που έγιναν λάθη είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά μας ζητήματα. Για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα μας απασχολούν τελευταία, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί η αιτία των φόβων και των ανησυχιών. Μετά να ακολουθήσουμε το ένστικτο μας και αυτό θα μας οδηγήσει να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

{...}

Σκορπιός 24/10 – 22/11

Μπορείτε, αυτό το διάστημα να βρείτε συναισθηματική στήριξη από κάποιους καλούς φίλους, ιδιαίτερα οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, αρκεί να ανταποδίδετε πάντα την αγάπη και την στήριξη που εισπράττετε. Επίσης, θα μπορούσατε να βελτιώσετε τη σχέση σας με κάποιους που πραγματικά θέλετε να έχετε στην ζωή σας, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο μαζί τους και απολαμβάνοντας τη συντροφιά τους. Κάποιες αλλαγές αναμένονται και στον φιλικό σας κύκλο.  Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από ένα φιλικό πρόσωπο λόγω διαφωνίας ή άλλων προβλημάτων. Ενδεχομένως να  ολοκληρώνετε ένα έργο το οποίο δουλεύετε από κοινού ή μια διαφωνία μεταξύ σας γίνει η αιτία να απομακρυνθείτε.

Υπάρχει η περίπτωση να απομακρυνθείτε από μια ομάδα στην οποία είστε μέλος, επειδή ολοκλήρωσε το έργο της ή γιατί αισθάνεστε ότι δεν αντιπροσωπεύει αυτό που θέλετε να πετύχετε, και πως τα μέλη της δεν έχουν τα ίδια οράματα με τα δικά σας. Θα πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές, να αποφεύγετε τα μεγάλα λόγια και τα κουτσομπολιά, να μην πιστεύετε ως αληθινό κάτι το οποίο δεν το έχετε δει με τα μάτια σας και δεν το έχετε ακούσει με τα αυτιά μας. Να μην κάνετε στους φίλους σας αυτό, που δεν θέλετε να κάνουν εκείνοι σ’ εσάς.

Μετά τις 17/3 ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου, αυτό που χρειάζεστε περισσότερο τώρα, είναι η συντροφιά αυτών που αγαπάτε και ό,τι μπορεί να σας δώσει χαρά. Η διασκέδαση, ο έρωτας, οι φίλοι και τα παιδιά είναι τα θέματα στα οποία εστιάζετε το ενδιαφέρον σας. Όσοι από σας είστε γονείς, θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας, μέσα κι έξω από το σπίτι.

Ένα από τα λάθη που μπορεί να γίνουν αυτή την περίοδο είναι, να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο και να του αποδώσετε αρετές οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γι αυτό σε κάθε νέα ερωτική γνωριμία δίνετε πίστωση χρόνου, δεν ενθουσιάζεστε, ούτε εμπιστεύεστε αμέσως καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στην ζωή σας. Πηγή απογοήτευσης και στεναχώριας μπορεί να γίνει άτομο με το οποίο συνδέεστε ερωτικά ή το παιδί σας. Ίσως όμως, τα προβλήματα υγείας αγαπημένου προσώπου να σας ανησυχήσουν.

Τοξότης 23/11 – 21/12

Αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στην καριέρα και την πορεία της ζωής σας ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Θα κάνετε κάτι, το οποίο θα τραβήξει περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως και οι προϊστάμενοι θα σας ζητήσουν να αναλάβετε εσείς κάποιο έργο ή υπόθεση. Η προβολή των προσόντων σας θα βελτιώσει την καριέρα σας, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε προς τα έξω τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σας. Τα άστρα τώρα σας προκαλούν να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, να προσγειωθείτε σ’ αυτή την πραγματικότητα και να μην ονειρεύεστε ανέφικτα πράγματα.

Σας καλούν να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους, να δουλέψετε ήρεμα, έξυπνα, με σοβαρότητα, τάξη και οργάνωση για να ολοκληρώσετε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί. Ο Άρης από το ζώδιο σας, είναι ένα καμπανάκι που σας προειδοποιεί να μετράτε πολύ καλά τα ‘βήματα’ σας, ναι στα ξεκάθαρα λόγια, στις έντιμες πράξεις και στο ρεαλισμό, αλλά όχι στις βιαστικές αποφάσεις και στους ανέφικτους στόχους. Άλλωστε δεν είστε από εκείνους που σκόπιμα θα ξεγελούσατε τους συνανθρώπους σας.

Μετά τις 17/3 ιδιαίτερα εσείς οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, ένας τομέας ο οποίος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας. Βρίσκεστε στο σημείο όπου ξεκινάτε καινούργια πράγματα που έχουν σχέση με το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως μια ανακαίνιση, μια επιδιόρθωση, μια αγορά ή πώληση ακινήτου είναι στα σχέδια σας. Ίσως ξεκινάτε συγκατοίκηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δώστε προσοχή στις ανάγκες τις δικές σας αλλά μην αμελείτε και τις ανάγκες των προσώπων της οικογένειας σας.

Μπορεί να σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση και να παραμείνετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας στους δικούς σας ανθρώπους από τώρα και στο εξής, τα μυστικά και η αποστασιοποίηση σας από τα προβλήματα τους, δεν θα σας βγουν σε καλό. Θα απογοητευθείτε πρώτα εσείς οι ίδιοι, θα τους απογοητεύσετε κι εσείς και θα χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Ο έρωτας, η διασκέδαση ή τα παιδιά σας,  παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο αυτή την περίοδο στην ζωή σας ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Ζείτε όμορφες στιγμές που γεμίζουν ευτυχία την καρδιά σας.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Οι εκκρεμότητες με τις σπουδές ή με νομικά θέματα ή με υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, θα έχετε την ευκαιρία να τις ολοκληρώσετε, την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου. Θέλετε στη ζωή σας περισσότερη διασκέδαση, αλλά όχι μια συνηθισμένη, άσκοπη διασκέδαση, αλλά αυτή που συνδυάζει την περιπέτεια και επιτρέπει να μάθετε και κάτι. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, όπως είναι ένα μακρινό ταξίδι ή ένα ταξίδι με τη φαντασία μέσα από ένα βιβλίο ή να εγκατασταθείτε σε μια άλλη πόλη, μακριά απ’ αυτήν που διαμένετε τώρα.

Ό,τι κι αν είναι αυτό για το οποίο ενδιαφέρεστε τούτο το διάστημα, να ξέρετε ότι υπάρχει έντονο το στοιχείο της παρανόησης, της απογοήτευσης ή της αποτυχίας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για λίγες ημέρες και μην προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε τώρα κάτι που είναι πάνω και πέρα από δυνατότητες σας ή τις επιθυμίες σας. Επίσης, πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές, μην υιοθετείτε κουτσομπολιά ή φήμες που λέγονται και μην πιστεύετε ως αληθινό κάτι το οποίο δεν το έχετε δει με τα μάτια σας και δεν το έχετε ακούσει με τα αυτιά σας. Μακριά από εκείνους που μπορούν εύκολα να ξεγελούν τους συνανθρώπους τους. Αποφύγετε τις μετακινήσεις σας όταν ο καιρός είναι βροχερός.

Μετά τις 17/3 ιδιαίτερα για εσάς τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, μια πολυάσχολη περίοδος ξεκινά, ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, με πολλή σωματική δραστηριότητα, διάφορα πήγαινε-έλα, σύντομες εκδρομές και ταξιδάκια. Η προσοχή σας στρέφεται στις συναλλαγές σας με γνωστά άτομα, συγγενείς, γείτονες και γενικά με αυτούς που συναντάτε για τα τρέχοντα θέματα. Καθημερινές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, ραντεβού, μετακινήσεις, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, σας κρατάνε σε εγρήγορση. Έχετε πολλά σχέδια στο μυαλό σας.

Όμως χρειάζεστε ηρεμία, ρεαλισμό και πολύ μελέτη για να τα βάλετε σε εφαρμογή για να έχουν την επιτυχία που επιθυμείτε. Το σπίτι και η οικογένεια γίνονται πηγή χαράς για σας, αυτή την περίοδο. Μπορεί να σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση ή έχετε ανάγκη να παραμείνετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και να δεχτείτε την επίσκεψη αγαπημένων προσώπων.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν, ζητήματα ασφάλειας, ιδιαίτερα εσείς οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου. Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τα δημόσια ταμεία, εφορία, τράπεζες ή κληρονομικές εκκρεμότητες. Είναι απαραίτητο να πετύχετε ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδα για να καταφέρετε να είστε εντάξει στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μέσα στις προθεσμίες. Μην ξοδεύετε αλόγιστα γιατί στο μέλλον θα βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

Δεν είναι τώρα κατάλληλο το διάστημα να ρισκάρετε οικονομικά σε κανενός είδους επένδυση αλλά ούτε να πάρετε ένα καινούργιο δάνειο. Οποιαδήποτε συναλλαγή κι αν κάνετε να είναι πρώτα, πολύ καλά μελετημένη. Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με οικονομικά ζητήματα. Ούτε να δανείσετε αλλά ούτε να δανειστείτε χρήματα από φίλους και ούτε να συνάψετε επαγγελματική συνεργασία με φιλικό πρόσωπο το συγκεκριμένο διάστημα. Πετάξτε ό,τι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, ό,τι δεν σας χρειάζεται πια και μην παραμένετε σε μια κατάσταση ή με κάποιο πρόσωπο το οποίο δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα πια. Αλλάξτε ρότα και προχωρήστε την ζωή σας.

Μετά τις 17/3 το εισόδημα σας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Νιώθετε την ανάγκη να το βελτιώσετε αλλά επαγγελματικά δεν είστε αρκετά ικανοποιημένοι. Βλέπετε ανυπέρβλητες τις δυσκολίες και δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να τις υπερβείτε λόγω των συνθηκών και του γενικού κλίματος που επικρατεί. Ήρθε η στιγμή να τολμήσετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, από το οποίο υπάρχει το ενδεχόμενο να σας δώσει αύξηση των εισοδημάτων σας.

Ενδεχομένως, καινούργιες ιδέες ή μια νέα συνεργασία ή αλλάζοντας επάγγελμα, να σας δώσουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Οι φιλοδοξίες σας ίσως ξεπερνούν τις δυνατότητες σας και δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε με ό,τι υπάρχει αυτή την στιγμή. Παραμείνετε ψύχραιμοι και θα έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα ανταμειφτείτε για την υπομονή, την επιμονή και τις ικανότητες σας. Αποφύγετε κάθε είδους συναλλαγή η οποία δεν εξασφαλίζει την απόλυτη νομιμότητα γιατί κάποιοι από το παρασκήνιο, περιμένουν να σας βάλουν σε μπλεξίματα.

Ιχθείς 19/2 – 20/3

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας γενέθλιων για τους περισσότερους Ιχθείς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Ιχθείς και του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, να περάσετε μια χρονιά παραμυθένια! Την περίοδο αυτή επαναξιολογείτε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και ιδιαίτερα τη σχέση με τον/την σύντροφο σας. Ίσως ανακαλύπτετε ότι κάπου παραμελήσατε τους δικούς σας ανθρώπους, τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Ιδιαίτερα εσείς οι Ιχθείς  του 2ου δεκαημέρου νιώθατε σίγουροι ότι οι άνθρωποι σας, είναι εκεί για σας. Όμως, οι σχέσεις χρειάζονται συνεχή παρουσία και φροντίδα για να παραμένουν ζωντανές. Καιρός λοιπόν να προσφέρετε και να πάρετε συμπάθεια και στοργή από το ταίρι σας να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Αν όμως η σχέση σας έχει βαλτώσει και αυτό που χρειάζεστε είναι να απομακρυνθείτε απ’ αυτή τη σχέση, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μέχρι τον άλλο μήνα και πιο νηφάλιοι τότε, να πάρετε τις αποφάσεις σας. Σε μια επαγγελματική σχέση όπως είναι ένας συνεταιρισμός, αν η συνεργασία, αν αυτή απεδείχθη επιτυχημένη, το αποτέλεσμα της κοινής σας προσπάθειας θα φτάσει τώρα στο αποκορύφωμα της και θα απολαύσετε τα οφέλη της. Την περίοδο αυτή είναι ευκαιρία διαπραγματευτείτε με τους άλλους ανθρώπους είτε αυτή η προσέγγιση αφορά τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά σας, να κάνετε ένα συμβιβασμό που να ικανοποιεί και τα δύο μέρη.

Μετά τις 17/3 όσα θα συμβούν θα έχουν πιο προσωπικό χαρακτήρα από το συνηθισμένο ιδιαίτερα για τους Ιχθείς 3ου δεκαημέρου. Ενδιαφέρεστε περισσότερο τώρα για τον εαυτό σας και τη βελτίωση της ζωής σας σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινάτε με τις αλλαγές στην εμφάνισή σας, όπως ένα νέο χτένισμα ή ένα διαφορετικό τρόπο ντυσίματος. Ενδεχομένως να παίρνετε ή χάνετε κιλά, γι' αυτό θα ήταν χρήσιμο να αποφύγετε τις υπερβολές.

Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, για να αυξήσετε τις επαφές σας με τους ανθρώπους και να προβάλλετε τα προσόντα σας και τα σχέδια σας. Οι δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τώρα αισθάνεστε μεγαλύτερη ζωντάνια, δύναμη και αισιοδοξία για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Ξεκινάτε ένα νέο κύκλο ζωής που μπορεί να σημαίνει ένα καινούργιο επάγγελμα και ίσως ένα νέο ερωτικό δεσμό.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο Myhoroscope.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας