Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα: Τι θα φέρει ο Σεμπέβριος στα ζώδια

ζώδια + μήνας

Καινούργια εποχή, καινούργιος μήνας, και τα άστρα είναι εδώ για να σου πουν τι να περιμένεις!

Κριός 21/3 – 20/4

Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς, εσείς οι Κριοί του 2ουδεκαημέρου βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου έχετε ανάγκη από ηρεμία, χαλάρωση και απομόνωση από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Αισθάνεστε εξαντλημένοι γι αυτό ο οργανισμός μας χρειάζεται αυτό τον μήνα, ξεκούραση και τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία για να δυναμώσετε και να αναρρώσετε πλήρως. Εκείνο που σας χαλαρώνει τώρα είναι, ηρεμία με την συντροφιά ενός πολύ αγαπημένου προσώπου.

Επειδή το κλίμα είναι θολό αυτή την περίοδο χρειάζεται προσοχή με ποιους ανθρώπους έρχεστε σε επαφή. Δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσετε που βρίσκεται το ψεύτικο και που το αληθινό, γι αυτό σε κάθε νέα γνωριμία να δίνετε πίστωση χρόνου προτού ενθουσιαστείτε και εμπιστευτείτε απόλυτα αυτό το άτομο. Αλλά κι εσείς επίσης θα πρέπει να είστε απόλυτα έντιμοι και ξεκάθαροι στις κινήσεις σας και τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να εκδηλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Όσοι από εσάς τους Κριούς είστε ερωτευμένοι, ο έρωτας μπορεί να σας προσφέρει δυνατές στιγμές αυτή την περίοδο.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου αισθάνεστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να δώσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και στις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Αν χρειαστεί να παραιτηθείτε από την εργασία σας, θα πρέπει πρώτα να είστε βέβαιοι ότι έχετε έτοιμο ένα νέο σχέδιο. Αν όμως η παραίτηση δεν είναι δική σας επιλογή δεν έχετε άλλη επιλογή από το να προσαρμοστείτε με την νέα κατάσταση. Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητα σας και βάλτε τάξη στη ζωή σας για να μην χάσετε τον στόχο σας.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η επιλογή φίλων είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτό τον μήνα, ιδιαίτερα για εσάς τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, φροντίστε ώστε η προσφορά σας σ’ αυτούς να μην γίνει αιτία να προδοθείτε και να απογοητευτείτε. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε με ποιους συνδέεστε φιλικά και ιδιαίτερα όταν η φιλική σχέση είναι καινούργια και δεν έχει δοκιμαστεί στον χρόνο. Γι αυτό χρειάζεται μέτρο σ’ αυτό που δίνετε και σ’ αυτό που παίρνετε ιδιαίτερα από τους καινούργιους φίλους σας.

Έχετε γίνει τελευταία περισσότερο ιδεαλιστές γι αυτό θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και στη φαντασία και να μην ονειρεύεστε πράγματα ανέφικτα. Δουλέψετε έξυπνα, με προσοχή και οργάνωση για να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Μην εμπιστεύεστε άκριτα τον καθένα αλλά να μην γίνετε και καχύποπτοι με όλους.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του 3ου δεκαήμερου, η δημιουργική εργασία ευνοείται και η σχέση σας με τα παιδιά. Ευκαιρία είναι να βρείτε κανάλια ανταλλαγής συναισθημάτων με τα πρόσωπα που αξίζουν την αγάπη σας είτε αυτά είναι τα παιδιά σας είτε ο/η ερωτικός σας σύντροφος. Μπορεί να πέσει στην αντίληψη σας ότι κάποιος προδίδει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας όμως μην βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα ιδιαίτερα αν η σχέση αυτή είναι δοκιμασμένη στον χρόνο. Μπορεί να έχετε πέσει έξω και να είναι απλώς μια παρεξήγηση.

Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να ευδοκιμήσει μια καινούργια ερωτική σχέση ιδιαίτερα για εσάς τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, διότι η εξιδανίκευση που θα κάνετε στον/στην ερωτικό σας σύντροφο βλέποντας τον ως τον μοναδικό, τον ιδανικό, τον τελειότερο άνθρωπο πάνω στην γη, αλλά αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα με αποτέλεσμα αργότερα να έρθει η απογοήτευση.

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Ο μήνας αυτός, ιδιαίτερα για τους Διδύμους του 2ουδεκαημέρου, μπορεί να προκαλέσει στην ζωή σας σύγχυση, αποπροσανατολισμό, αλλά μπορεί και να σας διδάξει ουσιαστικές αλήθειες. Εξαρτάται από εσάς τι από τα δύο θα συμβεί, από το πώς ενεργείτε για να φανείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Είναι πολύ δύσκολο γιατί εδώ φιλοδοξίες δεν επιτρέπονται, θα πρέπει να εργαστείτε για το κοινό καλό, να αρνηθείτε το ¨εγώ¨ και η εξέλιξη σας να γίνει ιεραρχικά. Σε διαφορετική περίπτωση, μόνο απώλειες θα γνωρίσετε.

Διατηρήστε μια ξεκάθαρη και έντιμη στάση ζωής και προχωρήστε με την συνείδηση σας καθαρή. Επειδή είναι θολό το κλίμα, χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να παρερμηνεύσετε κινήσεις, συμπεριφορές ή πληροφορίες και δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε που είναι το ψέμα και που η πραγματικότητα, ακόμα και στο ίδιο σας το μυαλό. Γι αυτό δεν πρέπει να χάσετε τον αυτοέλεγχο σας, αλλά με εντιμότητα, ρεαλισμό, μεθοδική σκέψη, οργάνωση και πρακτική αντιμετώπιση της κατάστασης μπορείτε να αποφύγετε σοβαρά λάθη.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα εσείς οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου καλείστε να χειριστείτε τα καθημερινά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Να φροντίσετε άτομο της οικογένειας, να αλλάξετε διακόσμηση ή γειτονιά, να κάνετε γενική καθαριότητα, να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, να πετάξετε τα άχρηστα και να τακτοποιήσετε στη θέση τους τα χρήσιμα αντικείμενα, ότι τέλος πάντων χρειάζεται να γίνει στο σπίτι σας. Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου επειδή, κάθε φορά που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία κατάσταση μπορεί να προκύπτει και κάτι άλλο, νιώθετε ανήσυχοι, έντονη νευρικότητα και άγχος.

Φροντίστε λοιπόν να διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε την κριτική ή τα σκληρά λόγια προς τα πρόσωπα της οικογένειας σας γιατί θα υπάρξει απάντηση και σταδιακά (σε ακραίες περιπτώσεις) μπορεί να εξελιχθεί σε ¨εμφυλιοπολεμική σύρραξη¨ ανάμεσα σας.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Βρίσκεστε σε μια περίοδο ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του 2ουδεκαημέρου, κατά την διάρκεια της οποίας, έχετε ανάγκη από χαλάρωση και απομόνωση από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Εκείνο που επιζητάτε έντονα αυτό το διάστημα είναι, ηρεμία και ένα μακρινό ταξίδι με την συντροφιά πολύ αγαπημένου σας πρόσωπου. Η ευαισθησία, η φαντασία και η ρομαντική διάθεση είναι πολύ αυξημένα τώρα. Επειδή είναι θολό το κλίμα, χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να παρερμηνεύσετε κινήσεις, συμπεριφορές ή πληροφορίες και δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε που είναι το ψέμα και που η πραγματικότητα, ακόμα και στο ίδιο σας το μυαλό. Έτσι μπορεί να εξιδανικεύσετε ακατάλληλους ανθρώπους ή να αδικήσετε ανθρώπους, αποδεδειγμένα έντιμους και αφοσιωμένους. Διατηρήστε με κάθε τρόπο την ακεραιότητα και την εντιμότητα σας και για κανένα λόγο μην κάνετε εκπτώσεις στις ηθικές σας αρχές. Αποφύγετε όσο αυτό είναι δυνατόν την εμπλοκή σας με την δικαιοσύνη.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι του 3ου τρίτου δεκαημέρου η προσοχή σας στρέφεται στις συναλλαγές σας με γνωστά άτομα, κοντινούς συγγενείς, γείτονες και γενικά σ’ αυτούς συναντάτε για τα τρέχοντα καθημερινά θέματα σας. Έχετε ανάγκη να έρχεστε σε συχνή επαφή μαζί τους και να συζητάτε θέματα που ενδιαφέρουν και τις δύο πλευρές. Οι εργασίες τις οποίες έχετε να διεκπεραιώσετε αυτή την περίοδο θα γίνονται εύκολα και σε σύντομο χρόνο. Εσείς οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε να συνάψετε καινούργιες συμφωνίες, να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια γιατί ίσως αποτύχουν. Οι συζητήσεις και οι συναλλαγές σας με τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος και τα αδέλφια σας, θα πρέπει να είναι ειλικρινείς, ξεκάθαρες και σε ήρεμο κλίμα.

Επειδή η πλάνη, το λάθος και η εξαπάτηση είναι κυρίαρχο στοιχείο της περιόδου αυτής, δεν πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα την κρίση σας από την εξωτερική εικόνα των πραγμάτων, όμως μην φτάσετε και στο άλλο άκρο και να εμπιστευτείτε απόλυτα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να σας εμπλέξουν σε άσχημες καταστάσεις και κουτσομπολιά.

Λέων 23/7 – 22/8

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο σας είστε ακαταμάχητοι, δυναμικοί και ελκυστικοί και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας. Οι τρόποι και η εμφάνιση σας είναι προσεγμένα γι αυτό έλκετε την συμπάθεια των συνομιλητών σας και αυτών με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Πολύ πιο αισιόδοξοι τώρα, αισθάνεστε ότι η ζωή σας ανήκει και θέλετε να την απολαύσετε. Μην διστάσετε να το κάνετε, όμως θα πρέπει, ιδιαίτερα εσείς οι Λέοντες του 2ουδεκαημέρου, να διαχειριστείτε το εισόδημα σας προσεκτικά και με ρεαλισμό για να μην έχετε σημαντικές απώλειες τις οποίες δύσκολα θα μπορέσετε να αναπληρώσετε στο μέλλον.

Μπορεί να δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα ή μια σύγχυση σε οικονομικά θέματα κυρίως εκείνα τα οποία προέρχονται από τρίτους όπως είναι το εισόδημα του/της συζύγου ή χρήματα από αποζημιώσεις, δάνεια, εφορίες, τράπεζες. Τρίτοι μπορεί να ενεργούν παρασκηνιακά σε βάρος των συμφερόντων σας γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αυτή την περίοδο. Επίσης αυτό τον μήνα θα πρέπει να λάβετε μέτρα για να διασφαλίσετε ότι δεν κινδυνεύετε από κλεψιές ή απάτες. Ασφαλίστε ότι σας ανήκει και ότι μπορεί να κλαπεί.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου δεν ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα ή να ρισκάρετε χρήματα χωρίς να είστε σίγουροι ότι θα έχετε κέρδος, ούτε ευνοούνται επενδύσεις σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Προφυλάξτε το εισόδημα σας και γενικά τα οικονομικά σας, από οποιαδήποτε απειλή. Γενικά τον Σεπτέμβρη διαχειριστείτε το εισόδημα σας με ρεαλισμό και να ξοδεύετε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Επίσης προφυλαχτείτε από απατεώνες, διαρρήκτες και κλέφτες. Αλλά κι εσείς να διατηρήσετε την ακεραιότητα και εντιμότητα σας σε κάθε οικονομική συναλλαγή σας με άλλους ανθρώπους και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Μήνας γενεθλίων ο Σεπτέμβριος για τους περισσότερους Παρθένους, χρόνια σας πολλά λοιπόν και να περάσετε μια υπέροχη, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά. Όσοι από εσάς τους Παρθένους έχετε γεννηθεί το 2ου δεκαήμερο θα διαπιστώσετε αυτή την περίοδο ότι όσο πιστά κι αν υπηρετήσατε κάποιους ανθρώπους εκείνοι προδίδουν την εμπιστοσύνη σας και σας απογοητεύουν. Εκμεταλλεύονται την προσφορά σας, την πίστη και την καλοσύνη σας για δικό τους όφελος. Δεν φταίνε αυτοί βέβαια αλλά η υπερβολική υποχωρητικότητα και η ανασφάλεια σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο, η δική σας υπερβολική άδικη κριτική, να πληγώνει και να απογοητεύει τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Αυτή την περίοδο συνήθως συμβαίνει το πρώτο και η όποια συμπεριφορά σας δεν έχει σύγκριση με την δική τους. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ειλικρινείς και δίκαιοι γίνεται με τους ανθρώπους που συμπορεύεστε στη ζωή και στην δουλειά. Επίσης, θα πρέπει να απαιτήσετε σεβασμό, ξεκάθαρη στάση και εντιμότητα και από τους άλλους. Σε διαφορετική περίπτωση προχωρήστε χωρίς αυτούς οι οποίοι σας εκμεταλλεύονται δεν σας σέβονται.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου αλλά και όλο τον Σεπτέμβρη, δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε δίαιτα ή ένα εξαντλητικό πρόγραμμα άσκησης. Ήδη αισθάνεστε κουρασμένοι και άτονοι και σας χρειάζεται τροφή πλούσια σε θρεπτική αξία για να ανακτήσετε δυνάμεις. Αν χρειαστεί να επισκεφτείτε γιατρό μην αρκεστείτε σε μία γνωμάτευση αλλά ζητήστε και άλλη μία γνώμη από έναν άλλο.

Αυτό τον μήνα να αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες ή εμπλοκή με δικαστήρια, διότι μπορεί να χάσετε από κακό χειρισμό του δικηγόρου σας, των μαρτύρων ή να βγει λανθασμένη δικαστική απόφαση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να θυμώσετε και να κρίνετε αυστηρά ή άδικα ανθρώπους οι οποίοι αποδεδειγμένα στέκονται στο πλευρό σας και υποστηρίζουν τις επιλογές σας.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο Myhoroscope.gr