Οι αστρολογικές προβλέψεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2)


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την ημέρα των ερωτευμένων;

Κριός

Η μέρα των ερωτευμένων ξεκινά με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και είναι ότι πρέπει για να έρθεις κοντά με ανθρώπους που θα επιλέξεις.  Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις κάτι ιδιαίτερο είτε με το/η σύντροφό σου είτε -αν  δεν σου αρέσουν τα τετριμμένα ή αν είσαι ελεύθερος/η- να  βγεις να διασκεδάσεις παρέα με τους φίλους σου!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να  κάνεις κατάχρηση του αλκοόλ για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως μέτρον άριστον.  Απόφυγε να πέσεις στην παγίδα να πεις μεγάλα λόγια και να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες δεν θα εννοείς.

Σήμερα είναι μία καλή και επικοινωνιακή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ενδέχεται να ακουστούν και κάποια πράγματα τα οποία θα είναι αποτέλεσμα υπερβολής, ένεκα της ημέρας.  Αν  είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδέχεται να σε επηρεάσει και να δεις ερωτικά κάποιον/α που θα γνωρίσεις.

Ταύρος

Η μέρα των ερωτευμένων έφτασε όμως εσένα το μυαλό σου θα είναι  σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σου  δημιουργήσει τη διάθεση να  κάνεις ένα διάλειμμα και να ασχοληθείς λίγο με την προσωπική σου ζωή.  Το τετράγωνο  που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δεχτείς πειράγματα από τους φίλους σου και να παρασυρθείς σε παρορμητικές ενέργειες!  Πρόσεξε ιδιαίτερα αν αυτές οι ενέργειες σχετίζονται με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να συζητήσεις για οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σου όμως σκέψου πως είναι η ημέρα των ερωτευμένων και προσπάθησε να τη ζήσεις παρέα με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει  μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος   όμως να θυμάσαι πως εσύ θα δώσεις το ρυθμό.

Δίδυμοι

Η ημέρα των ερωτευμένων βρίσκει τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και αυτό σημαίνει πως αν μη τι άλλο θα καταφέρεις να κάνεις τη διαφορά! Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι πολύ βοηθητική για κάθε ζήτημα που σε απασχολεί ιδιαίτερα για τα ζητήματα αισθηματικής φύσεως.  Το  τετράγωνο  που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως η ερωτική διάθεση της ημέρας θα σε επηρεάσει και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για ένα φλερτ ενός επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν να του δώσεις μεγάλη προσοχή.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  ετοιμάζεις στο/η σύντροφό σου μία έκπληξη η οποία θα του/ης υπενθυμίσει τι τυχερός/η είναι που σε έχει στο πλάι του/ης.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις.

Καρκίνος

Η ημέρα των ερωτευμένων σε βρίσκει με  υποτονική διάθεση καθώς είναι πιθανόν να γυρίζουν στο μυαλό σου αναμνήσεις από παρελθοντικές ιστορίες, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν νοσταλγία.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επισκέψεις όχι μόνο αναμνήσεων, αλλά και προσώπων από το παρελθόν.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  είναι πιθανό να εξιδανικεύσεις καταστάσεις που δεν  πρέπει.

Σήμερα είναι  πιθανόν να συγκρίνεις τη σχέση με το/η σύντροφό σου με μία σχέση του παρελθόντος και αυτό θα ήταν άδικο και για εσένα αλλά και για εκείνον/η.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  ενδέχεται  να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πλησιάσεις ξανά κάποιο πρόσωπο που υπήρξε δίπλα σου στο παρελθόν.

Λέων

Η ημέρα των ερωτευμένων πιθανόν να σε βρει παρέα με τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους, θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εκείνους παρά στο/η σύντροφό σου!  Αυτό μπορεί να εγείρει θέματα σε περίπτωση που έχεις βρει το ταίρι σου όμως μην πέσεις στην παγίδα να του πεις κάποιο ψέμα προκειμένου να δικαιολογηθείς.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις  όμως ίσως να μην «παίξεις» σωστά!  Ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να  υπάρξουν παγίδες σε αισθηματικά ζητήματα.

Σήμερα  αν αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου τότε δεν θα χρειαστεί να έχει κανείς τίποτα άλλο για εκείνον/η και μην ξεχνάς πως η ημέρα είναι αφιερωμένη  στη σχέση σας!  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει είμαι πολύ καλή διάθεση αλλά να θυμάσαι πως ενδέχεται να ειπωθούν πολλά λόγια για εντυπωσιασμό εκατέρωθεν!

Παρθένος

Η ημέρα των ερωτευμένων θα σε βρει με επαγγελματικές ανησυχίες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους δεν αστειεύεται και σου λέει πως πρέπει πρώτα να τελειώνεις με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ύστερα να περάσεις και στις αισθηματικές!  Είναι πιθανόν να έχεις αρκετή δουλειά στο «γραφείο», όμως κάπου μέσα στην ημέρα θα πρέπει να βρεις και χρόνο για την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα αν έχεις  σύντροφο και δεν θέλεις να ακούσεις τα παράπονά του/ης!  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει  «ευνοϊκές» συγκυρίες για να ακουστούν  πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!  Πρόσεξε ιδιαίτερα αν έχει σκοπό να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες.

Σήμερα  χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου  και  μπορεί  να  έχεις  πολλή δουλειά, όμως καλό θα ήταν να μην του/ης πεις κάτι που δεν ισχύει προκειμένου να αποφύγεις το ραντεβού σας! Αν είσαι ελεύθερος/η  το  κλίμα της ημέρας μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς κάποιον/α που βρίσκεται στο ίδιο γραφείο με σένα!

Διάβασε τη συνέχεια στο : Peoplegreece.c0m