Οικονομάκου - Λασκαράκη: Τις θυμάσαι στα «Κλεμμένα όνειρα»;

Οικονομάκου + Λασκαράκη

Η φιλία της Αθηνάς Οικονομάκου και της Βάσως Λασκαράκη μετράει μερικά χρόνια πίσω, από την εποχή που οι δυο τους συμμετείχαν στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα» (που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2011).

Σήμερα, οι δυο ηθοποιοί είναι αχώριστες, ενώ ξεχωρίζουν και για το στιλ τους. Ωστόσο, θυμάσαι πώς ήταν εκείνη την εποχή, 6 χρόνια πριν;

Την αναδρομή αυτή στο παρελθόν δεν την κάνουμε, όμως, εμείς αλλά η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου που για να ευχηθεί στην αγαπημένη της φίλη για τα γενέθλιά της [ σ.σ. η Βάσω Λασκαράκη έχει γενέθλια σήμερα, 19 Οκτωβρίου] ...ξετρύπωσε μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή, και συγκεκριμένα ένα εξώφυλλο στο οποίο η «Χρύσα» και η «Φαίη», όπως ήταν τα ονόματα των ηρωίδων που ερμήνευαν, πόζαραν παρέα!

Διάβασε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Δες πόσο ωραία ντύθηκε για τα γενέθλιά της

«Με αυτή την προϊστορική φωτογραφία θέλω να σου ευχηθώ να τα χιλιάσεις και ό,τι εύχεσαι ή ονειρεύεσαι το επόμενο πρωί να σου χτυπάει την πόρτα γιατί είσαι μοναδική. Και εγώ εκεί δίπλα για πάντα ...μπάστακας», έγραψε η εγκυμονούσα Αθηνά που στη φωτογραφία από το παρελθόν τα μαλλιά της είναι πολύ πιο σκούρα (και με μπούκλες!) απ' ό,τι σήμερα! Το ίδιο, όμως, συμβαίνει και με τη Λασκαράκη που επίσης είχε πιο σκούρα - αλλά και πιο μακριά- μαλλιά!

Oik

 

Klemmena Oneira2