Σήμερα θα φτιάξουμε και θα απολαύσουμε σπαγγέτι με θαλασσινά. Θα χρησιμοποιήσουμε καλαμαράκια, γαρίδες και φρέσκια ντοματούλα για να φτιάξουμε μια ζουμερή σάλτσα για τα σπαγγέτι μας.
Τι θα χρειαστείς
1 πακέτο σπαγγέτι Melissa No6
100ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
300γραμ. καλαμαράκια μαζί με τα πλοκάμια
200γραμ. γαρίδες
1 ντομάτα
1,5 λίτρα ζεστός ζωμός ψαριού
Μαϊντανός
Αλάτι και πιπέρι
Πως θα το φτιάξεις
Ξεκινάμε με την σάλτσα. Σε ένα φαρδύ αντοκολλητικό τηγάνι θα ζεστάνουμε λίγο ελαιόλαδο και θα σοτάρουμε τα θαλασσινά μας, μαζί με δύο σκελίδες σκόρδο και την φρέσκια ντοματούλα κομμένη σε κυβάκια. Σοτάρουμε πρώτα τις γαρίδες και έπειτα τα καλαμαράκια. Στην συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα σπαγγέτι. Τα σπαγγέτι θα τα αφήσουμε να βράσουν μέσα στον ζωμό με τα θαλασσινά και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουν απίστευτο άρωμα αλλά και απίστευτη γεύση. Θα βοηθήσουμε τα σπαγγέτι μας να βράσουν με λίγο ζωμό ψαριού για να ενισχύσουμε φυσικά και αυτή την γεύση των θαλασσινών. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τα σπαγγέτι να μαλακώσουν. Βάλαμε τόσο ζωμό όσο χρειάζεται για αν τα σκεπάσει. Το σκεύος μας δεν χρειάζεται να ξεχειλίσει. Σε περίπου 10 λεπτά τα σπαγγέτι μας θα είναι έτοιμα. Αφού δούμε ότι είναι έτοιμα σερβίρουμε στα πιάτα μας και από πάνω προσθέτουμε λίγο κομμένο μαϊντανό.