Νάντια Μπουλέ: "Δεν μπορούν να κρατήσουν για πάντα οι σχέσεις"


Μας συστήθηκε ως παρουσιάστρια εκπομπής του Mad. Συνέχισε στο Alter και στο Mega. Μας συντρόφευσε από τη συχνότητα του V FM, τα τελευταία χρόνια όμως είναι δραστήρια και στη μεγαλύτερη απ’ όλες τις αγάπες της– το τραγούδι. Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στο JOY και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τις σχέσεις, την ψυχανάλυση και το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια.

Για τη σχέση με τον πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου μου λέει χαριτολογώντας ότι πολλές του λένε “είστε ο μπαμπάς της Νάντιας”. Στη Ναύπακτο όμως, στο νησί μας, πέρα από το ότι με ξέρουνε από την τηλεόραση και όλα τα υπόλοιπα, είμαι η κόρη του δημάρχου».

Για την έκθεση: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο από τον χώρο, η έκθεση πολλαπλασιάζεται. Υπήρξαν περίεργες καταστάσεις. Πολύ κρυφτό… Μπορώ να σου πω άπειρες πατέντες για να κρυφτείς. Δε θέλω να τις αναφέρω, γιατί μπορεί να χρειαστεί να τις ξαναχρησιμοποιήσω (γέλια)».

Τι έχει μάθει για τις σχέσεις: «Tα τελευταία χρόνια έχω γίνει λίγο κυνική - τα τελευταία τρία χρόνια. Πέρασα ένα μεγάλο σοκ στην προσωπική μου ζωή και από τότε μου έχει μείνει ένας φόβος. Με τον καιρό χαλαρώνω και το βλέπω πιο άνετα το θέμα. Θα ήθελα να έχω σχέση με έναν άνθρωπο εκτός χώρου, να έχουμε άλλα ενδιαφέροντα. Επίσης, δεν πιστεύω στο “πάντα”. Δεν μπορούν να κρατήσουν για πάντα οι σχέσεις».

Για τον χωρισμό των γονιών της: "Δε χρειάστηκε να μου το πουν. Στο τέλος είχα φτάσει στο σημείο να πω “άντε, χωρίστε να τελειώνουμε, φτάνει”. Kι εγώ κι ο αδερφός μου το ζήσαμε λίγο περίεργα όλο αυτό…"

Η ευθύνη της αποτυχίας: «Είναι πολύ σημαντικό το να μπορείς να πάρεις την απόφαση ότι η σχέση σου απέτυχε. Να πεις “έχω μια οικογένεια και τη σταματάω όπως είναι τώρα για να συνεχίσω αλλιώς”».

TALK 21 BOULE A PART JOY S3 from joy tvgreece on Vimeo.

Για την ψυχανάλυση: «Μαθαίνεις συνέχεια πράγματα από την ψυχανάλυση. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι είναι αρνητικοί. Λένε ας πούμε “δεν υπήρχε πάντα ψυχανάλυση”. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν πάντα προβλήματα. Μαθαίνεις πολλά πράγματα μέσα από αυτή τη διαδικασία και μόνο παραπέρα μπορεί να σε πάει».

Για τη μαζοχιστική συμπεριφορά στις σχέσεις: «Έβλεπα ότι μια σχέση δεν πάει, βασανιζόμουν πάρα πολύ, άφηνα να με ταλαιπωρούν πολύ και δεν έφευγα. Είχα μια άρνηση του να καταλάβω ότι κάποια πράγματα στη ζωή πρέπει απλά να τ’ αφήνεις – δεν μπορείς να τα τραβάς από τα μαλλιά».

Η «διπλή φύση» της: «Μου έχουν πει σε προσωπικό επίπεδο ότι από την τηλεόραση βγάζω μια εικόνα απόμακρη και αποστασιοποιημένη. Δεν το καταλαβαίνω, αλλά αφού μου το ‘χουν πει τόσοι πολλοί μάλλον θα ισχύει. Από την άλλη, στην προσωπική μου ζωή είμαι το άλλο άκρο. Έχουν υπάρξει φορές που καταλαβαίνω ότι ο άλλος έχει πάθει ένα σοκ με τη διαφορά από τη μία εικόνα στην άλλη».

Ένας φόβος της: «Έχω μεγάλο φόβο για τις σχέσεις. Και όσο μεγαλώνω γίνεται μεγαλύτερος. Μάλλον επειδή δεν έχει προκύψει κάτι σημαντικό και σταθερό. Βέβαια έχω ερωτευτεί πολύ και όταν ερωτεύομαι είμαι αλλού – δεν λειτουργεί το κομμάτι της λογικής. Είναι σα να ρίχνεις μια μπάλα του μπόουλινγκ και να πέφτουν όλες οι κορίνες».

Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια: «Θα ήθελα να έχω κάνει πολλά βήματα μουσικά, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές… Και παράλληλα τηλεοπτικά να παρουσιάζω ένα πρόγραμμα το οποίο θα αισθάνομαι ότι μπορώ να υποστηρίξω. Να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου και στο πώς λειτουργώ εγώ στη ζωή μου».

Για τις πρωινές εκομπές: «Έχω κάνει πρωινές εκπομπές. Αλλά αυτή η εμμονή με τα πρωινά έχει παραγίνει. Είναι πάρα πολύ ωραίο το πρωινό, αλλά δεν είναι και η μόνη ζώνη».

Τι βλέπει στην τηλεόραση: «Βλέπω “Ράδιο-Αρβύλα”, μου αρέσει πολύ ο Αντώνης (σ.σ. Κανάκης). Μάλιστα ήταν και η εκπομπή όπου είχα τραγουδήσει για πρώτη φορά. Κάνω ζάπινγκ στα πρωινά, μου αρέσει ο Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού. Μου αρέσουν σα ζευγάρι - είναι άνετοι».

Για το Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχουμε φιλικές σχέσεις. Περνάμε και φάσεις που τσατίζουμε ο ένας τον άλλον και δεν θέλουμε να μιλάμε. Είμαστε πολύ διαφορετικοί. Αγαπιόμαστε, αλλά πολλές φορές δεν τον αντέχω. Και φαντάζομαι δε με αντέχει κι αυτός άλλες τόσες…»

TALK 21 BOULE B PART JOY S3 from joy tvgreece on Vimeo.