Μόνο στο Joy: Η Τζένη Θεωνά απαντά σε 9 απροσδόκητες ερωτήσεις!

Τζένη Θεωνά

Κορίτσι της διπλανής πόρτας ή σταρ; «Μάλλον το πρώτο», θα έλεγε η ίδια. Όμως πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός, όμορφη γυναίκα με τη γοητεία του εύθραυστου, επαγγελματίας που δεν λέει «ναι» σε ό,τι της προτείνουν και «τυπάκι», η Τζένη Θεωνά είναι επίσης μέρος της μεγάλης παρέας του JOY, παρουσιάζοντας στην εκπομπή την ενότητα Pet Stories.

Θέλοντας να αποφύγουμε μια συνέντευξη γεμάτη κλισέ, της κάναμε 9 σοβαρές, γελοίες και αδιάφορες ερωτήσεις. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Τζένη, πες την αλήθεια, σου έχουν πει ποτέ ότι έχεις ωραία μάτια; Μην το ειρωνεύεσαι καθόλου. Απολαμβάνω ένα κομπλιμέντο ακόμα κι όταν δεν σφύζει από πρωτοτυπία.

Eurovision θα δεις; Βρίσκεις χαριτωμένο έστω αυτόν το θεσμό; Μόνο ως χαριτωμένο μπορώ να τον δω.

Mέχρι πόσα χρήματα έχεις δώσει για ένα ζευγάρι παπούτσια; Το δραματικό είναι πόσα έχω δώσει στο σύνολο. Έχω αποσβέσει ζωή σαρανταποδαρούσας.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι των Beatles; "Beacause the sky is blue…"

Τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι του καθιστικού σου; Γάτες. Με μία επιφύλαξη. Γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό που αντικρίζω απέναντι μου μπορεί κανείς να το αποκαλέσει καθιστικό.

Σε ποια αγαπημένη ξένη ταινία θα ήθελες να έχεις παίξει κι εσύ, ανεξαρτήτως εποχής; Scarface, μεταξύ πολλών.

Φωτογραφία που μας έστειλε η Τζένη.

Φωτογραφία που μας έστειλε η Τζένη.

Αλλάζουν οι άνθρωποι, πιστεύεις; Φυσικά. Και πάντα από Δευτέρα. Πέρα απ' την πλάκα, πιστεύω ότι δύσκολα μεν, όμως αλλάζουν. Αν υπάρξει μεγάλη πίεση ή αν το θέλουν πάρα πολύ.

Με όλο τον σεβασμό στον σύντροφό σου, μπορείς να θυμηθείς το πιο ακραίο πέσιμο που σου έχουν κάνει; Βεβαίως - και πρόκειται για στιγμή ανθολογίας που θα ήθελα να μοιραστώ, αν και χάνει πολύ χωρίς την αναπαράσταση: Πόζα, τζιν καμπάνα, κόκκινο αμάνικο, βλέμμα και προφορά Μυτιλήνης με την οποία αρθρώνει "Κάπου σε ξέρω (βλέμμα διαπεραστικό) Έχουμε κάνει έρωτα;" Όποιος έχει κάτι καλύτερο να το καταθέσει!

Θα προτιμούσες να μην ξαναπλύνεις ποτέ πιάτα ή να μην ξαναπέσεις σε κίνηση στην Αθήνα; Απ' τα πιο δύσκολα διλήμματα που μου έχουν θέσει στην ιστορία των συνεντεύξεων. Μισώ το οικιακό βαλτοτόπι που περιγράφουμε ως νεροχύτη. Αλλά παθαίνω κατάρρευση όταν ξεκινώντας απ' το σπίτι μου συνήθως πέντε λεπτά μετά το ραντεβού μου βρίσκομαι ξαφνικά σε μποτιλιάρισμα βεληνεκούς Βομβάης. Σε παρακαλώ άσε με να το σκεφτώ.

Η Τζένη Θεωνά και η σκυλίτσα - σταρ του Joy, Σούσι