Πως η Μενεγάκη βοήθησε μια γυναίκα να αποκτήσει παιδί

Ελένη + Μενεγάκη

Μια συγκινητική ιστορία που αφηγήθηκε στην εκπομπή ο συνεργάτης της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά. Και τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Στη σημερινή εκπομπή της, ο Μάκης Πουνέντης αποκάλυψε στον «αέρα» μια ιστορία όπου η Ελένη είχε βοηθήσει μια γυναίκα που δεν μπορούσε να κάνει παιδί, να τα καταφέρει.

Η ιστορία όπως τη διηγήθηκε ο Μάκης Πουνέντης:

«Πήγα πριν απο 5-6 μέρες σε ένα μαγαζί με σοκολατάκια στο Χαλάνδρι. Ήταν εκεί μια κυρία, η Ειρήνη, η οποία μου λέει: "Πάρε όσα σοκολατάκια θέλεις, αλλά θέλω να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη".

Πριν από 2-3 χρόνια είχες καλέσει στην εκπομπή κάποιον γιατρό που μιλούσε για εξωσωματική γονιμοποίηση. Έστειλε μήνυμα αυτή η κυρία ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να επικοινωνήσει με τον γιατρό για να τη βοηθήσει, καθώς προσπαθούσε να κάνει παιδί. Και εσύ την πήρες προσωπικά τηλέφωνομ τη ρώτησες "πώς μπορώ να σας βοηθήσω;" και όχι μόνο τη βοήθησες… Μετά από ένα χρόνο έκανε το παιδάκι της, το οποίο τώρα είναι δύο ετών. To παιδί της είναι η λιακάδα της, έτσι το αποκαλεί.

Μου είπε: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το καλό που μου έκανε"! Της είπα "Αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη, δεν μου κάνει καμία εντύπωση"».

Η Ελένη θυμήθηκε την περίπτωση και σχολίασε «Όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, ξέρετε πόσο πολύ είναι μέσα της και δεν βγαίνει ποτέ από το μυαλό της. Καμιά φορά γίνεται πόνος, καημός, πίκρα…». Επίσης, θυμήθηκε ότι εκείνος ο γιατρός δεν έκανε εξωσωματικές, αλλά σε καθοδηγούσε στις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις πριν

Δες όλη τη συζήτηση στο video: