Μια μοναδική συνταγή για ταλιάτα!

ταλιάτα

Η ταλιάτα είναι σπαλομπριζόλα χωρίς κόκαλο και  μπορεί να σας προσφέρει μοναδικά gourmet "πιάτα" που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.  Ιδού μια πεντανόστιμη συνταγή:

Για 4 μερίδες: 

>       4 ταλιάτες 180-200 γρ. η κάθε μία

>       60 ml ελαιόλαδο

>       Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη Sauce: 

>       80 γρ μουστάρδα Dijon maille

>       80 ml ελαιόλαδο

>       40 ml λάδι τρούφας

Εκτέλεση: 

>      Ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας και το κρατάμε στην άκρη.

>      Χτυπάμε μία μία τις μπριζόλες με το μπάτη ώστε να τις κάνουμε πολύ πολύ λεπτές,  προσέχοντας να μην κάνουμε τρύπες στο κρέας και τις αφήνουμε στην άκρη.

>      Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και το αφήνουμε να κάψει πολύ καλά.

>      Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.

>      Ψήνουμε μία μπριζόλα κάθε φορά, 2 λεπτά από την μία πλευρά ώστε να πάρει ωραίο χρώμα και δευτερόλεπτα από την άλλη ώστε να μην παραψηθεί.

>      Τυλίγουμε τα palliard, τα κόβουμε σε 4 κομμάτια το κάθε ένα και σερβίρουμε με τη sauce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.