Με αυτά τα tips θα κάνεις κάθε άρωμα να έχει διάρκεια όλη μέρα

perfume

Χωρίς να ψεκάζεσαι ξανά και ξανά

Ξέρετε πώς γίνεται: βρίσκετε μετά από τόσο ψάξιμο και έρευνα το signature άρωμά σας, που δεν χορταίνετε να μυρίζετε, το φοράτε και μετά από λίγες ώρες έχει εξαφανιστεί κάθε ίχνος του από το δέρμα σας. Όχι, η λύση δεν είναι να ψεκάζεστε ξανά και ξανά, γιατί αφενός θα πιάσει πονοκέφαλος τους γύρω σας, αφετέρου θα τελειώσει το μπουκάλι μέσα σε λίγες μέρες και δεν είμαστε σε θέση για τόσα έξοδα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips και το άρωμά σας θα έχει διάρκεια από το πρωί μέχρι το βράδυ που θα μπείτε στο ντους.

Βαζελίνη
Βάλτε ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης στους καρπούς και τον λαιμό σας και ψεκάστε πάνω της το άρωμά σας. Η βαζελίνη θα «ρουφήξει» το άρωμα και δεδομένου ότι δεν την απορροφά το δέρμα, θα μυρίζετε για πάρα πολλή ώρα.

Κρέμα
Βάλτε στον λαιμό, τα χέρια και όλα τα σημεία που ψεκάζετε συνήθως το άρωμά σας κρέμα πριν ψεκαστείτε. Εκτός του ότι θα έχετε δέρμα μεταξένιο, το δέρμα σας θα κρατήσει περισσότερο τη μυρωδιά.

Μετά το μπάνιο
Η σωστή στιγμή για να ψεκάσετε το άρωμά σας είναι απευθείας μετά το μπάνιο και πάνω στο δέρμα σας. Η μαλακή επιδερμίδα και οι ανοιχτοί σας πόροι μετά το μπάνιο θα κάνουν το άρωμά σας να κρατήσει για ώρες.

Διάβασε τη συνέχεια στο : Unique By Ermes