Με αυτά τα σακάκια δεν θα χρεαστείς άλλο πανωφόρι αυτό το φθινόπωρο!

Με αυτά τα σακάκια δεν θα χρεαστείς άλλο πανωφόρι αυτό το φθινόπωρο!

Τα κομψά σακάκια σε ουδέτερες αποχρώσεις, αλλά και έντονα χρώματα, που θα βρεις στα καταστήματα αυτή την εποχή, είναι ιδανικά για τις εμφανίσεις σου κάθε στιγμή της μέρας. Επιπλέον, με ένα τέτοιο κομμάτι μπορείς να αναδείξεις τη σοφιστικέ πλευρά σου, αλλά και να ολοκληρώσεις με στιλ ένα βραδινό formal outfit σου.

Μπορείς να επιλέξεις ένα μεσάτο σακάκι που θα συνδυάσεις με pencil φόρεμα και κομψές γόβες ή μπορείς να φορέσεις ένα κομμάτι σε oversized γραμμή που ταιριάζει πολύ με τα boyfriend τζιν σου και τα sneakers σου. Μια καλή ιδέα είναι να φορέσεις τα blazers σου σαν πανωφόρια ή να τα συνδυάσεις με ένα parka ή ένα μακρύ παλτό για να δημιουργήσεις μοντέρνα και chic layered looks για τις βόλτες σου, αλλά και το γραφείο.

Εμείς κάναμε τη δική μας έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε 10 μοναδικά κομμάτια που θα σου δώσουν την καλύτερη έμπνευση για τις αγορές σου. Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά, για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο σακάκι, που θα φοράς με φορέματα, φούστες, παντελόνια, παντελόνες ή ολόσωμες φόρμες.

Mango 59,99 ευρώ

Celestino 37,95 ευρώ

BSB 119 ευρώ

Bershka 19,99 ευρώ

Axel 77 ευρώ

Matis 128 ευρώ

Pull and Bear 25,99 ευρώ

Stradivarius 29,95 ευρώ

Toi&moi 89 ευρώ

Zara blazer 69,95 ευρώ