Μοντέρνες ιδέες για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου

σαλόνι

Ψάχνεις ιδέες για να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου; Θέλεις να κάνεις μια ριζική αλλαγή πριν έρθει ο χειμώνας ή απλά να βάλεις κάποιες πινελιές που θα αλλάξουν λίγο τον χώρο; Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και διαφορετικές: μπορείς να "παίξεις" με τα χρώματα της εποχής ή να επιλέξεις πιο σταθερές αξίες (όπως τα γκρι, τα μπλε, τα πράσινα και τα καφέ). Μπορείς να παραμείνεις σταθερή στην αγάπη σου για το λευκό και το μαύρο ή να αλλάξεις τελείως ύφος στον χώρο με χρυσές πινελιές και ένα βελούδινο καναπέ (που είναι μια τάση της σεζόν στη διακόσμηση).

Ό,τι και να επιλέξεις, καλό είναι να ρίξεις μια ματιά σε κάποιες ιδέες διακόσμησης για σαλόνι που εντοπίσαμε στο Instagram:

1- Γκρι+ ροζ: Δύο χρώματα που ταιριάζουν πολύ στην εποχή, αλλά και σε μια μοντέρνα αισθητική. Μικρές χρυσές πινελιές θα χαρίσουν στον χώρο μια ανεπιτήδετη αριστοκρατικότητα και ζεστασιά.

2- Φέρε το φθινόπωρο στο σαλόνι σου επιλέγοντας χρώματα στους τοίχους, στα ριχτάρια, στα μαξιλάρια, αλλά και διακοσμητικά που παραπέμπουν στην εποχή.

3- Βελούδο+ χρυσό: ένας classy συνδυασμός που ταιριάζει στον χειμώνα, και είναι μόδα!

4- Φτιάξε μια arty γωνία στο σαλόνι σου σε πίνακες, δίσκους, βιβλία και διακοσμητικά σε άσπρο- μαύρο.

5- Ρίγες στον τοίχο: Μια διαφορετική επιλογή που ταιριάζει ωραία μ' έναν χρωματιστό καναπέ.

6- Τα χαλάκια που θα επιλέξεις να στρώσεις, πριν βάλεις τα χαλιά, είναι αυτά που θα δώσουν τον τόνο και θα δημιουργήσουν την απαραίτητη ζεστασία για την εποχή.

7-  Κρέμασε στον τοίχο του σαλονιού σου ένα μεγάλο πίνακα, μοντέρνας ή κλασικής τέχνης εσύ θα κρίνεις τι ταιριάζει στον χώρο και την αισθητική του.