Η αμηχανία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου όταν η Μενεγάκη αναφέρθηκε στον Πάνο Βλάχο


Η αντίδραση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου όταν η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον Πάνο Βλάχο και τη συμμετοχή τους στη "Μουρμούρα"

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν εχθές (11/10) η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την παρουσίαση του Bake Off Greece, τη ζωή στην Αμερική, την απόφαση της να μετακομίσει μόνιμα εκεί αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσαρμογή της.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε και για το πλάνο της, το οποίο είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ λίγο πριν το τέλος της συζήτησης τους, η Ελένη την... αιφνιδίασε μιλώντας της για τη "Μουρμούρα" αλλά και το πόσο ωραίο και αγαπητό ζευγάρι ήταν με τον Πάνο Βλάχο στη σειρά : "Θέλω να σου πω ότι σαν ζευγάρι στην Μουρμούρα, ακόμα δεν μπορούμε να σας ξεπεράσουμε. Αλήθεια σου λέω. Ακόμα μας λείπετε. Εγώ ιδανικά θα ήθελα όσο προχωράει η Μουρμούρα, μια μέρα να σας ξαναδώ και ας είναι για μια σεζόν, δεν με πειράζει. Μας λείπετε. Πολύ" 

Η Ιωάννα φανερά αμήχανη απάντησε στην παρουσιάστρια: "Έχεις επιρροή στο κανάλι Ελένη. Άμα το θες εσύ…" ενώ στη συνέχεια η Μενεγάκη απάντησε "Εγώ σου μεταφέρω αυτό που αισθάνομαι εγώ, η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που μιλάω. Είσαστε ένα ζευγάρι που έχει γράψει τόσο έντονα για τον κόσμο και εύχομαι να σας ξαναδούμε..."

Δες το video παρακάτω:

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας