Μενεγάκη – Καγιά: Οι κορούλες τους ξετρέλαναν το Instagram..!

Μενεγάκη + Καγιά

Γέννησαν τις κόρες τους με ελάχιστους μήνες διαφορά, η Ελένη Μενεγάκη τον Μάρτιο του 2015, η Βίκυ Καγιά τον Μάιο του 2015. Για την Ελένη ήταν το 4ο παιδί, και η τρίτη κόρη, για τη Βίκυ το πρώτο παιδί. Και τα δυο κοριτσάκια είναι ξανθά και χαριτωμένα, και μπορεί να μην έχουμε δει ποτέ τα προσωπάκια τους, καθώς οι διάσημες μαμάδες τους φροντίζουν να τις κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα, όμως αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για πολύ όμορφα παιδάκια!

Περίοδος διακοπών, λοιπόν, και με λίγες ώρες διαφορά, οι δυο γνωστές Ελληνίδες ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες με τις κορούλες τους. Η Καγιά ποζάρει κρατώντας στην αγκαλιά της την Μπιάνκα, στην οποία έχει φορέσει ένα χαριτωμένο καφτανάκι, και γράφει στη λεζάντα «Απλά σ’ αγαπώ». Η Μενεγάκη, από την άλλη, ανεβάζει μια φωτογραφία της Μαρινούλας της την οποία κουβαλάει στους ώμους της ο μπαμπάς της, Ματέο Παντζόπουλος, ενώ στη λεζάντα γράφει ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην αγαπημένη τους παραλιά, στα Άχλα, και σχολιάζει με hash tag «ευτυχία» «πατέρας και κόρη».

Φυσικά, τα όμορφα αυτά στιγμιότυπα τράβηξαν την προσοχή των φίλων τους που της που είχαν μόνο likes και πολύ αγάπη να στείλουν στις δυο μαμάδες και τις κορούλες τους