Μεγάλη επιτυχία για το Winter Challenge Series στον Ιππόδρομο που ανέδειξε τους πρωταθλητές χειμώνα

Ιπποδρομία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Winter Challenge Series, η κορυφαία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του χειμώνα, που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017.

Πλήθος φιλίππων, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, «δόξες» του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καλλιτέχνες και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ιππόδρομου Αθηνών και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιλάμβανε συνολικά οκτώ κούρσες, με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα είχαν οι τρεις Winter Challenge ιπποδρομίες για την ανάδειξη των πρωταθλητών χειμώνα στις ηλικίες των διετών, τριετών και τετραετών ίππων, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα.

Νικητής στο Winter Challenge των καθαρόαιμων διετών, ήταν ο ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ, των Στάβλων Θεοδωράκη, με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά.

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην ηλικία των τριών ετών κατέκτησε ο ίππος ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ιδιοκτησίας του Απόστολου Μπαγιάστα,  με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και προπονήτρια την Ειρήνη Καβρουλάκη.

Στη «μάχη» των τετραετών το τρόπαιο κατέκτησε ο ίππος  ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ιδιοκτησίας των Κοσμά Σκρεπετού και Ιωάννη Ντατσόπουλου, με αναβάτη τον Ιωάννη Λαζαρίδη και προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα.

Ο ΟΠΑΠ στο εφετινό Winter Challenge Series επέκτεινε το θεσμό των χορηγιών, καθώς όλες οι κούρσες είχαν χορηγούς. Συγκεκριμένα, χορηγοί των ιπποδρομιών ήταν οι:

·         Core Construction, εταιρεία κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων

·         Tempo OMD, εταιρεία διαφημιστικών υπηρεσιών

·         SATO, εταιρεία επίπλων γραφείου

·         Primary Link, μεσίτες ασφαλίσεων

·         Neurosoft, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού

·         Space Hellas, πάροχος τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας

·         Nova, συνδρομητική τηλεόραση

 

Θοδωρής Φέρρης

Χρήστος Θεοδωράκης ΠΑΕ Ατρόμητος, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ και Πρόεδρος Ιπποδρομίες AE , Diguiny Nicolas ΠΑΕ Ατρόμητος, Kώστας Αλεξόπουλος Chief Operating Officer Ιπποδρομίες ΑΕ και Madson Nascimento ΠΑΕ Ατρόμητος

Οδυσσέας Χριστοφόρου Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ και Β' Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ, Πάρης Καραγεωργίου, Τάκης Ζάκκας, Στάθης Γεωργίου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Νόνη Δούνια

Αλέξανδρος Μιχαλάς, Τζένη Μπότση

Καμίλ Ζιγκλερ Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς Α Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ και Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ, Χρήστος Ζούπας

Μιχάλης Ζαμπίδης, Τόνια Φουσέκη, Νίνα Λοτσάρη

Χάρης Μπασσιάς, Χριστίνα Αλεξανιάν

Βασίλης Χατζηπαναγής

Βάσω Κολιδά, Μαριάννα Γεωργάκη