Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Το νέο hot ζευγάρι της πόλης;

Τόνια Σωτηροπούλου + Κωστής Μαραβέγιας

Δεν τα προλαβαίνουμε τα νέα για τα ολοκαίνουργια hot ειδύλλια της ελληνικής showbiz! Έτσι, μετά τη φήμη ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή είναι ζευγάρι (διάβασε εδώ), αλλά και το ειδύλλιο ανάμεσα στον Χρήστο Χολίδη και τη Βίκυ Κάβουρα (διάβασε εδώ), το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» έφερε σήμερα μία ακόμα hot είδηση: ότι «κάτι τρέχει» ανάμεσα στην Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια!

Την είδηση για το φημολογούμενο ειδύλλιο μετέφερε η Σοφία Τουντούρη εξηγώντας ότι η ηθοποιός πήγε παρέα με τον Μαραβέγια στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη, ότι πήγε με τις φίλες της στο κέντρο που εμφανίζεται εκείνος, εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας «Τζαμάικα», και άλλα.

Ο Άρης Καβατζίκης, πάντως, που έχει φιλία με την Τόνια, είπε απλά ότι «εγώ αυτό που μπορώ να μεταφέρω είναι ότι δεν υφίσταται σχέση της Τόνιας με τον Αλέξη Γεωργούλη εδώ και έναν χρόνο, η σχέση τους είναι απλά πολύ φιλική, αλλά δεν έχουν σχέση… Τώρα, αν αυτό με τον Μαραβέγια είναι καινούργια σχέση ή όχι θα το δείξει ο χρόνος».

«… ο χρόνος θα δείξει και υπάρχει κάτι» επέμεινε η Τουντούρη και η Φαίη Σκορδά έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας «ωραίο ζευγάρι, εμένα μ’ αρέσει πολύ».

H πρόσφατη κοινή εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου που πυροδότησε φήμες