Μπακοδήμου -Καραβάτου: Με το ίδιο φόρεμα στην ίδια εκπομπή(!)


Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ", με παρουσιαστές την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, όμως την περίμενε μία έκπληξη. Με την είσοδο της  Μπακοδήμου στο πλατό οι παρουσιαστές έχασαν τα λόγια τους και αυτό γιατί η κριτής του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" φορούσε το ίδιο ακριβώς φόρεμα με την οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής!

Η έκπληξη ήταν εμφανής και στις δύο παρουσιάστριες με την είσοδο της Μπακοδήμου στο πλατό, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Το είδα από το σπίτι το πρωί... Τι έμπνευση να βάλουμε το ίδιο; Τόσα ρούχα έχουμε, βάλαμε αυτό; Τι έμπνευση ήταν αυτή να είμαστε σαν από ίδρυμα; », ενώ ο Κρατερός Κατσούλης πήρε αγκαζέ και τις δύο γυναίκες για να τις κατευθύνει στον καναπέ.

Δείτε το video:

Τo φόρεμα που φόρεσαν η δύο παρουσιάστριες είναι της συλλογής MaryMary της Μαρίας Μπακοδήμου, ενώ η Καραβάτου σχολίασε: «Δεν είναι πολύ ωραίο που φοράμε το ίδιο φόρεμα διαφορετικά; Ότι μπορεί να φορεθεί με γόβα και με μπότα... ». Η Μαρία είχε φορέσει το φόρεμα με over-the-knee μπότες ενώ η Κατερίνα με ζώνη στη μέση και γόβες.

Mary Mary και Mary Katerina !!!!! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on

Το φόρεμα MaryMary είναι ένα chic φόρεμα με girly λεπτομέρεια τον λευκό φιόγκο που δένει στο λαιμό.

Μαύρο φόρεμα με ξεχωριστές μανσέτες και φιόγκο στο μπούστο. Έχει φερμουάρ στο πίσω μέρος και κουμπάκια στα μανίκια. MaryMary, 163€

Μαύρο φόρεμα με ξεχωριστές μανσέτες και φιόγκο στο μπούστο. Έχει φερμουάρ στο πίσω μέρος και κουμπάκια στα μανίκια. MaryMary, 163€