Μαρία Ηλιάκη: Φόρεσε τα high top sneakers με τον τελειότερο τρόπο!


Η Μαρία Ηλιάκη ξέρει πως να συνδυάζει τα «δύσκολα» κομμάτια

Τα high top sneakers είναι το ζευγάρι αθλητικά - μποτάκι που έχουν μέσα ενσωματωμένο τακούνι και ενώ δίνουν ένα casual αέρα ταυτόχρονα μακραίνουν το πόδι αλλά δίνουν και μια statement πινελιά στο look!

Τα high top sneakers είναι ένα «παρεξηγημένο», θα έλεγε κανείς, παπούτσι λόγω του ότι μοιάζει αρκετά δύσκολο να συνδυαστούν. Αυτό το «ιδιαίτερο» παπούτσι δεν μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα outfits που θα επιλέγαμε για να φορέσουμε τα τακούνια μας αλλά ούτε και τα sneakers μας. Ή έτσι πιστεύουμε...

Η Μαρία Ηλιάκη κατάφερε να διαψεύσει αυτό τον αστικό μύθο φορώντας τα high top sneakers της με ένα υπέροχο μπλε φόρεμα από συλλογή των Desiree Fashion και μαύρα γυαλιά ηλίου! Η Μαρία βρίσκεται στις Σπέτσες για την περίοδο των γιορτών, απ’ όπου και τράβηξε αυτή την υπέροχη και stylish φωτογραφία!

Βέβαια να προσθέσουμε πως η παρουσιάστρια έχει ξαναδείξει την αγάπη της για πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά παπούτσια αφού πρόσφατα μας είχε κάνει να ζηλέψουμε ένα υπέροχο ζευγάρι πέδιλα με φτερά που θα φορούσε και η Carrie Bradshaw στο Sex & the city!

Μαρία Ηλιάκη: Με πέδιλα που θα ερωτευόταν η Sarah Jessica Parker

Δες τη φωτογραφία παρακάτω: