Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Η τηλεοπτική τους συνάντηση ήταν ό,τι πιο γλυκό είδαμε..!

Μακρυπούλια + Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο Sunday Live Ant1 που παρουσιάζει η σύντροφός του, Ζέτα Μακρυπούλια

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται ζευγάρια τηλεοπτικά. Για την ακρίβεια, πολλά ζευγάρια στη ζωή έχουν βρεθεί να συνυπάρχουν τηλεοπτικά και να παρουσιάζουν μαζί εκπομπή. Ωστόσο, στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, κι αυτό γιατί το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πόσω μάλλον να κάνει από κοινού τηλεοπτική εμφάνιση.

Αυτό συνέβη, όμως, χθες (11/2) το βράδυ, αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής πήγε καλεσμένος στο show που παρουσιάζει η αγαπημένη του μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Το δύσκολο έργο της ...ανάκρισης του καλεσμένου ανέλαβε, βεβαίως, ο Μουτσινάς, καθώς η συνάντηση μπροστά στις κάμερες της Ζέτας και του Μιχάλη ήταν λίγο αμήχανη. Εξάλλου, όπως είπε η παρουσιάστρια, «τι ερώτηση να κάνω στον Μιχάλη, που να μην ξέρω την απάντηση!»

Η πιο γλυκιά, όμως, «ατάκα», ήρθε τη στιγμή που η Ζέτα ρώτησε τον σύντροφό της, «έφαγες κάτι σήμερα Μιχάλη μου;» και εκείνος της απάντησε: «Ό,τι μαγείρεψες».

Δες στο video της γλυκιά αυτή συνάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη και πώς ο Νίκος Μουτσινάς τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση με το χιούμορ του: