Μαγιό: Τα πιο όμορφα και οικονομικά της αγοράς

ytytd

Κάθε καλοκαίρι ψάχνουμε το ιδανικό μαγιό για εμάς, το καλοκαίρι είναι άλλωστε η εποχή που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και όχι μόνο. Το μαγιό που επιλέγουμε κάθε καλοκαίρι είναι εκείνο που συνθέτει τις εμφανίσεις μας όχι μόνο για την παραλία, αλλά και για καλοκαιρινά parties ακόμα και για εκδρομές που πηγαίνουμε. Ψάχνουμε, λοιπόν, ένα μαγιό που να συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής αλλά ταυτόχρονα να αναδεικνύει το σώμα μας και τα χαρακτηριστικά μας.

Ψηλόμεσα μπικίνι, ολόσωμα και τα κλασικά μπικίνι με το τρίγωνο top είναι λίγες μόνο από τις επιλογές μας για φέτος το καλοκαίρι. Μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και πολλές φορές καταλήγουμε να μην μπορούμε εύκολα να αποφασίσουμε ποιο μαγιό θα αγοράσουμε. Ο χρόνος, επίσης, που πρέπει να δαπανήσουμε εξετάζοντας τις επιλογές μας, αναζητώντας το ιδανικό μαγιό, μας κάνει συχνά να καταλήγουμε σε επιλογές με τις οποίες τελικά δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένες.

Εμείς στο Joy κάναμε έρευνα αγοράς και επιλέξαμε τα πιο όμορφα και trendy μαγιό για το καλοκαίρι του 2017. Παρακάτω μπορείς να δεις μαγιό με διαφορετικά σχέδια και patterns μέχρι 33€.

Bershka 25,99€

Forever21 31€

H M 24,99€

Oysho 32,98€

Sugarfree 32,88€

Assos 29,73€

Mango 22,98€

Pull and Bear 22,98€

Tally Weijl 25,98€

Zara 22,95€