Μαίρη Συνατσάκη : Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού


Το αινιγματικό μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη μία ημέρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της

Εχθές (4/7) έσκασε σαν "βόμβα" η είδηση του χωρισμού της Μαίρης Συνατσάκη με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από τον Μάιο του 2015 και σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Hello, που γνωστοποίησε το χωρισμό, χώρισαν πριν από 2 μήνες.

Μαίρη Συνατσάκη: Η δήλωση της που είχε προδώσει τον χωρισμό της

Εντύπωση προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία είναι μία γυμνή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη η οποία συνοδεύεται από τη λεζάντα "Πληροφορίες για τις Νεράιδες: Υπάρχουν." 

Ο Χατζηαγγελάκης σε αντίθεση με τη Μαίρη Συνατσάκη δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram του, γι'αυτό και είχαμε "απορία" ποια θα είναι η πρώτη ανάρτηση της όμορφης παρουσιάστριας. Η Μαίρη χωρίς καλά να έχει περάσει ένα 24ωρο "έσπασε" τη σιωπή της ανεβάζοντας ένα αινιγματικό μήνυμα στα Insta Stories της το οποίο έγραφε "Enjoy growing" δηλαδή "απολαμβάνοντας να μεγαλώνω".

Το μήνυμα της Μαίρης μπορεί να ερμηνευτεί με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους αναλόγως πώς θα επιλέξει κανείς να το δει ενώ μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και να είναι απλά μία inspirational φράση.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας