Συνατσάκη- Ηλιάκη: Μας άρεσε το πως χτένισαν τα καρέ τους

Μαρία Ηλιάκη + Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη έχει υιοθετήσει το κοντό καρέ στα μαλλιά της εδώ και πολύ καιρό, η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη μπήκε στο club των (κοντών) καρέ μόλις πρόσφατα. Μάλιστα, η Μαίρη έκανε και την ανατροπή: έβαψε τα μαλλιά της ξανθά!

Η φετινή σεζόν, λοιπόν, επιβάλλει το κοντό καρέ ως τάση στα μαλλιά- αν είναι και ξανθό, ακόμα καλύτερα! Πρόκειται, βεβαίως, για ένα πολύ βολικό και στιλάτο κούρεμα, που όμως καλό είναι να το τολμήσεις αν δεν έχεις τεράστια αδυναμία στα μακριά σου μαλλιά.

Και για να επιστρέψουμε στις δυο κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, στο Instagram τους εντοπίσαμε φωτογραφίες στην οποίες μας άρεσε πολύ ο τρόπος που έχουν χτενίσει τα καρέ τους

Η Μαίρη έκανε ένα ίσιωμα στο δικό της κοντό καρέ αποκτώντας το ύφος μια Γαλλιδούδας – φαντάσου τη μ’ αυτό το χτένισμα στο καρέ της και μ’ ένα μπερέ στο κεφάλι;!

Η Μαρία ακολούθησε τον αντίστροφο δρόμο: έδωσε μια ανεμελιά και ένα natural look στο καρέ της, με ατημέλητες μπούκλες («σπάσιμο») που της έδωσε μια λιγότερο αυστηρή και περισσότερο modern εμφάνιση.

Και τα δυο χτενίσματα, πάντως μας άρεσαν, και είναι δυο επιλογές ανάμεσα στις οποίες μπορείς να παίξεις αν έχεις κι εσύ καρέ.