Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στα μαλλιά της που «γέννησε» υποψίες

Κωνσταντίνα + Σπυροπούλου

Μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της αποφάσισε να κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και οι υποψίες για τον λόγο για τον οποίο προχώρησε σ’ αυτή την αλλαγή δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή της στα σχόλια του Instagram της, όπου και ανέβασε video με τα ολοκαίνουργια λαμπερά, ξανθά μαλλιά της!

Την αλλαγή στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο κορυφαίος hair stylist Στέφανος Βασιλάκης

Το τελευταίο 24ωρο κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η παρουσιάστρια ετοιμάζει βαλίτσες για τη Δομινικανή Δημοκρατίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Survivor 2. Η φήμη ξεκίνησε όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μέσω της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ, ανέφερε (σχεδόν φωτογραφίζοντας η Κωνσταντίνα!):

«Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ό,τι φαίνεται θα είναι. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5».

Στο μεταξύ, η Σπυροπούλου από χθες έχει επισκεφθεί το κομμωτήριο για ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της, αλλά και τη δερματολόγο της για μια θεραπεία πρόληψης στην επιδερμίδα της. Και οι δυο επισκέψεις αυτές, για φροντίδα, περιποίηση και ανανέωση, έκαναν τους θαυμαστές της να σκεφτούν ότι η παρουσιάστρια ανανεώνεται για να πάρει μέρος στο «σκληρό παιχνίδι επιβίωσης». «Παιδιά, φεύγει για Survivor...έβαψε μαλλιά, έφτιαξε δέρμα, νύχια κλπ και είναι έτοιμη για παραλία Αγ Δομίνικου» σχολίασε μια follower δηλώνοντας ήδη #teamspyropoulou