Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην ονομαστική εορτή με φόρεμα που μάς θύμισε εκείνο της Μπέττυ Μπαζιάνα

Κωνσταντίνα + Σπυροπούλου

Το κομψό φόρεμα που επέλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Την ονομαστική της εορτή είχε τη Δευτέρα 21 Μαΐου η παρουσιάστρια και τη γιόρτασε σε γνωστό εστιατόριο της  Μύκονου μαζί με τον Δήμαρχο της Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κούκα – που επίσης είχε τη γιορτή του- και την παρέα της στη νησί.

Η Κωνσταντίνα, που βρίσκεται στο νησί των ανέμων τις τελευταίες μέρες και απολαμβάνει τα μπάνια της, ανέβασε στο Insta Story της στιγμιότυπα από τη βραδιά και ανάμεσα σ’ αυτά κι ένα στο οποίο εύχεται «χρόνια πολλά» στον εορτάζοντα Δήμαρχο και τον εαυτό της.

Σ’ αυτή τη φωτογραφία μπορεί κανείς να δει και το φόρεμα που η Σπυροπούλου επέλεξε να φορέσει στη γιορτή της, ένα φόρεμα με γιακά, κουμπί στη μέση και μίνι φούστα σε Α- γραμμή, πάρα πολύ κομψό. Το φόρεμά της είναι λευκό και έχει μαύρες λεπτές λεπτομέρειες, σαν φάσες, στα τελειώματα και τις πιέτες. Η παρουσιάστρια είχε συνδυάσει το φόρεμά της με σανδάλια- πλατφόρμες σε μαύρο χρώμα, ενώ στα μαλλιά της φορούσε μια μαύρη στέκα και στα αφτιά της τούς αγαπημένους της χρυσούς κρίκους.

konsta

Το φόρεμα, όμως, που επέλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάς έφερε στο μυαλό το φόρεμα που είχε επιλέξει η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα, στη διάρκεια της επίσκεψη του Πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα, στην Αθήνα. Η Μπαζιάνα είχε επιλέξει ένα εξαιρετικά κομψό φόρεμα σε λευκό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, με φάσα στη μέση και μίντι στο μήκος του, που τής χάρισε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της.

Το φόρεμα, λοιπόν, της παρουσιάστριας είναι στην ίδια λογική με εκείνο της συζύγου του πρωθυπουργού: με φούστα σε Α γραμμή, λευκό χρώμα και μαύρες λεπτομέρειες!

Photos: Twitter@TheBenakiMuseum

Photos: Twitter@TheBenakiMuseum

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας