Κοτόπουλο παναρισμένο με τυρί asiago, μπέικον και λιωμένη παρμεζάνα!


Κοτόπουλο παναρισμένο με τυρί asiago, μπέικον και λιωμένη παρμεζάνα. Ένα απολαυστικό μεσημεριανό που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!

Τι θα χρειαστείς 

Λάδι για το τηγάνισμα περίπου ½-3/4 του φλιτζανιού

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλο

¾ του φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη

¼ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο

¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 ½ του φλιτζανιού τυρί Asiago

3-4 φέτες μπέικον ψημένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια (απλά πέρασε τες λίγο από το τηγάνι)

1 αυγό χτυπημένο

1 κουταλιά της σούπας νερό

Πώς θα το φτιάξεις

Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το αυγό με το νερό. Σε ένα άλλο ρηχό μπολ ανακάτεψε το τυρί, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο. Ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς υψηλή θερμότητα. Βούτηξε κάθε στήθος κοτόπουλου πρώτα στο μίγμα με το αυγό και μετά στο μίγμα με το τυρί. Τηγάνισε το κοτόπουλο σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει. Πρόσθεσε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και κάλυψε το με ένα αλουμινόχαρτο. Βάλε το κοτόπουλο στον φούρνο να ψηθεί για άλλα 20 λεπτά. Βγάλε το κοτόπουλο από τον φούρνο και πασπάλισε με την παρμεζάνα και το μπέικον. Βάλε το κοτόπουλο ξανά στον φούρνο ώσπου να λιώσει το τυρί. Σέρβιρε με την αγαπημένη σου σαλάτα και καλή απόλαυση!