«Κολλήσαμε» με τα μποτάκια της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Ειρήνη + Παπαδοπούλου

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε «κολλήσει» με κάτι που είδαμε γιατί κάτι μας θυμίζει... ε, κάπως έτσι νιώσαμε όταν πέσαμε σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Και βασικά, ήταν τα παπούτσια που φορούσε που μας τράβηξαν την προσοχή και νιώσαμε ότι κάπου τα έχουμε ξαναδεί!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η πανέμορφη τραγουδίστρια, που ο πολύς κόσμος αγάπησε λίγο περισσότερο μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και επένδυσε, βεβαίως, σε μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση για την περίσταση: φόρεσε ένα στενό μαύρο παντελόνι με μια ντραπέ μαύρη μπλούζα και ένα ζευγάρι ankle boots διακοσμημένο με κρυστάλλους!

Αυτά, λοιπόν, τα μποτίνια με το ιδαίτερο σχέδιο αρχικά μας μπέρδεψαν: θεωρήσαμε ότι η Ειρήνη φορούσε κάλτσες με μεταλλική πλέξη και μαύρες γόβες (ένας συνδυασμός που έχει γίνει must ήδη από την περσινή χειμερινή σεζόν). Κοιτώντας πιο προσεχτικά διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ankle boots τόσο glam που μας έφεραν στο μυαλό τις Yves Saint Laurent μπότες με τις οποίες η Kendall Jenner φόρεσε με το τζιν (!) της για να παρακολουθήσει ένα αγώνα μπάσκετ (!).

Σίγουρα, όμως, τα μποτίνια της Ειρήνης Παπαδοπούλου δεν είναι τόσο υπερβολικά. Όμως, αμέσως μας ήρθε μια άλλη εικόνα στο μυαλό... τα dancing shoes του Michael Jackson στο video clip του “Billie Jean” ! Και ενθουσιαστήκαμε, γιατί τα παπούτσια αυτά που φόρεσε η τραγουδίστρια έγιναν στη σκέψη μας η ιδανική επιλογή για dancing βραδιές...

Ιδού >>>

jackson