Κι όμως, οι Ελληνίδες παρουσιάστριες έχουν το ίδιο μανικιούρ

Μανικιούρ + παρουσιάστριες

Μία από τις πιο «δυνατές» τάσεις της σεζόν στα νύχια, και το μανικιούρ, είναι τα σκούρα χρώματα: μαύρο, σκούρο κόκκινο, μπορντό (κ.ο.κ). Άρα, μάλλον, δεν είναι τυχαίο που είδαμε σχεδόν όλες τις Ελληνίδες παρουσιάστριες να έχουν το ίδιο, ή παρόμοιο χρώμα, στα νύχια τους τις τελευταίες μέρες.

Η αρχή (για τη διαπίστωσή μας) έγινε με το σκούρο μανικιούρ (μαύρο) που εντοπίσαμε στα νύχια της Ελένης Μενεγάκη, στην εμφάνιση που έκανε στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Καλλιμάρμαρου για την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη στα ροζ, και το μαύρο της μανικιούρ έκανε αντίθεση με το σύνολό της. Μάλιστα, επρόκειτο για ένα εντελώς καινούργιο χρώμα, μιας και δυο μέρες πριν στην εκπομπή είχε εμφανιστεί με κόκκινα νύχια.

Μία από τις πρώτες ωστόσο παρουσιάστριες που είδαμε με μαύρο μανικιούρ, αλλά και πεντικιούρ, ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, στις αρχές του μήνα. Η παρουσιάστρια έχει πλέον προχωρήσει σ' ένα κλασικό μανικιούρ σε κόκκινο χρώμα.

Άλλη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης με μαύρο χρώμα στα νύχια της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ διαπιστώσαμε ότι με μανικιούρ σε μαύρο χρώμα εμφανίζεται τις δυο τελευταίες εβδομάδες και η Φαίη Σκορδά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον στιλίστα της, Σπύρο Σαββίνο, και ...νύχι σε μαύρο

Και η Φαίη Σκορδά με το δημοφιλές χρώμα στα νύχια της

fay

 

Τέλος, έχουμε τις δυο Κατερίνες της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης: η Κατερίνα Καραβάτου έχει επίσης μαύρο μανικιούρ στα νύχια χεριών και ποδιών, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου, που όπως σας έχουμε γράψει παλαιότερα είναι λάτρης του λευκού, εμφανίζεται στην εκπομπή της μ' ένα σκούρο χρώμα στα νύχια της, που μια πρόσφατη κοντινή φωτογραφία της στο Instagram αποκάλυψε ότι είναι μία σκούρα απόχρωση καφέ- κόκκινη.

Η Κατερίνα Καραβάτου σε ...total black στα νύχια της

Και η Κατερίνα Καινούργιου μ' ένα σκούρο καφέ- κόκκινο