Κεφτεδάκια σε σάλτσα γεμισμένα με μοτσαρέλα από τη μαμά Γιώτα!


Κεφτεδάκια σε σάλτσα γεμισμένα με μοτσαρέλα από την μαμά Γιώτα. Ένα πολύ νόστιμο φαγητό που σίγουρα θα ξετρελάνει τα παιδάκια σας.

Τι θα χρειαστείς

Μισό κιλό κιμάς από μοσχάρι

2 φέτες ψωμί πολύ καλά μουσκεμένες

1 μεγάλο κρεμμύδι

Αλάτι και πιπέρι

Λάδι

Λίγο ρίγανη

Λίγο δυόσμο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

1 αυγό

Μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους

Για τη σάλτσα

1 κουτί χυμό ντομάτας

1 σκελίδα σκόρδο

Αλάτι και πιπέρι

Μισό ποτήρι του κρασιού λάδι

Λίγη κανέλα

Μισό κρεμμύδι τριμμένο

1 ποτήρι νερό

Πώς θα το φτιάξεις

Σε ένα μπολ πρόσθεσε τον κιμά, το κρεμμύδι, τα τριμμένα σκόρδα, αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη, το ψωμί, τον ψιλοκομμένο δυόσμο , το αυγό και λίγο λάδι. Ανακάτεψε το μίγμα μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά. Πάρε λίγο από το μίγμα στα χέρια σου και πρόσθεσε μέσα ένα κυβάκι μοτσαρέλα. Πλάσε ένα μπαλάκι και ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα κεφτεδάκια. Αλεύρωσε όλα τα κεφτεδάκια και τηγάνισε σε καυτό λάδι.

Για την σάλτσα

Σε μια ξεχωριστή κατσαρόλα όχι πολύ μεγάλη ρίξε το λάδι και το μισό τριμμένο κρεμμύδι και σοτάρισε ελαφρά. Μόλις ροδίσει λίγο πρόσθεσε το σκόρδο, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι και τον χυμό ντομάτας. Άφησε να σιγοβράσει για λίγο και μόλις η σάλτσα σου χυλώσει και δεις ότι είναι έτοιμη τότε πρόσθεσε τα κεφτεδάκια. Άφησε να βράσουν μαζί με την σάλτσα για 5-10 λεπτά. Σέρβιρε με ριζότο ή πατάτες τηγανίτες. Καλή σου όρεξη!