Κατερίνα Καινούργιου: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη Μελέτη..!

πουλόβερ + Καινούργιου

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Ελεονώρα και τον σύζυγό της

Η Ελεονώρα Μελέτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι σήμερα (13/4) το πρωί και φυσικά, όλες οι εκπομπές αναφέρθηκαν στο γεγονός. Ανάμεσά τους, και η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και η Κατερίνα Καινούργιου που μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια τη συνάδελφό της και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Γέννησε η Ελεονώρα Μελέτη: Οι πόνοι μέσα στη νύχτα και οι πρώτες στιγμές με το μωρό της

«Τί ωραίο ζευγάρι! Είναι ένα ζευγάρι που δεν ήταν πολύ καιρό μαζί. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πάνω στον έρωτα δημιούργησαν την οικογένειά τους. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο από έρωτα. Είναι ευλογημένα αυτά τα παιδάκια! Και παρόλο που όλοι λέγαμε ότι θα είναι αγορομάνα, μου φαίνεται ότι θα είναι εξαιρετική για κοριτσάκι».

Και στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Τούς είχα δει πριν λίγο καιρό με τον άντρα της. Περπατούσαν στο κέντρο με τα αθλητικά του, χεράκι- χεράκι… Πολύ ερωτευμένοι, πολύ ευδιάθετοι. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει πάρα πολύ καλό στην Ελεονώρα. Νιώθω ότι με αυτόν τον άνθρωπο, γλύκανε, ηρέμησε. Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα στα οποία μου έλεγε ότι θα “δεις πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα, όταν γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου”». Και έστειλε τις ολόθερμες ευχές της στην Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας