Κατερίνα Ζαρίφη: «Σταμάτα να ρωτάς μια 40 plus γυναίκα γιατί δεν έχει γίνει μάνα»

Κατερίνα Ζαρίφη

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τη μητρότητα

Καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά ήταν σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη, που επιστρέφει στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι “Who’s asking” στη συχνότητα του Epsilon. Όμως η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για το κείμενο που η Κατερίνα ανάρτησε με αφορμή τη γιορτή της ημέρας ζητώντας απ’ όλους να μη ρωτάνε τις 40 plus γυναίκες γιατί δεν έχουν κάνει παιδιά.

Η Σκορδά ζήτησε από τη Ζαρίφη να διαβάσει το κείμενο της που δημοσιεύτηκε στο all4mama στον αέρα της εκπομπής: «Σταματά να ρωτάς μια 40 plus γυναίκα γιατί δεν έχει γίνει μάνα. Μπορεί να μπορεί και να μην θέλει. Μπορεί να θέλει και να μην μπορεί. Μπορεί απλά να μην είναι δικός σου λογαριασμός. Ρωτά αν αγαπάει τα παιδιά. Ίσως όχι δεν είναι μάνα...Αλλά αγαπάει τα παιδιά;...ναι»!

«Είναι αυτά ακριβώς που σκέφτομαι», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη εξηγώντας ότι όλοι τη ρωτούν αν θα κάνει παιδί και πρόσθεσε: «Σκέφτομαι όλες αυτές τις γυναίκες που προσπαθούν και δεν μπορούν, και αυτή η ερώτηση είναι ένα καρφάκι στην καρδιά… Επίσης, είμαστε κι εμείς οι 40 plus δεν έτυχε ή που ο φόβος μας είναι μεγαλύτερος».

Δες τι άλλο είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τα παιδιά και τη μητρότητα, και την ερώτηση «γιατί δεν έχεις γίνει μάνα;»:

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας