Καλομοίρα: Οι διακοπές στη Μύκονο και το ιδιαίτερο μαγιό της!

Καλομοίρα

Ο χειμώνας βρήκε την Καλομοίρα και την οικογένειά της στην Ελλάδα, αφού η συμμετοχή της στο show “Rising Star” απαιτούσε τη διαμονή της στη χώρα μας για μερικούς μήνες. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία τους παιδιά, τους δίδυμους Δημήτρη και Νίκο, και τη μικρή Αναστασία – Καλομοίρα, επέστρεψαν το καλοκαίρι για τη βάφτιση της. Το μυστήριο έγινε σε γνωστό παραθαλάσσιο club – restaurant στη Βάρκιζα με νονούς τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτο.

Μετά το μυστήριο, η Καλομοίρα με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, βρέθηκαν στη Μύκονο όπου χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν το ζευγάρι να χαλαρώνει σε γνωστό beach club του νησιού, ενώ οι γιοι του έπαιζαν στην πισίνα. Η Καλομοίρα, μάλιστα, είχε επιλέξει για το μπάνιο της ένα πολύ ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό, σε λευκό χρώμα με μπλε φλολάρ τύπωμα, που έμοιαζε με ολόσωμο φόρεμα, ενώ τα σανδαλάκια της είναι από τη συλλογή της κουμπάρας της, Μαριέττας Χρουσαλά!

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους:

Την Καλομοίρα, βεβαίως, εντόπισαν οι φωτογράφοι και σε μια βόλτα της για ψώνια στα σοκάκια του νησιού. Πιστή στο αγαπημένο της φλοράλ pattern, είχε επιλέξει να φορέσει ένα μίνι φορεματάκι πάνω από το οποίο είχε βάλει ένα αμάνικο denim jacket, ενώ τα σανδαλάκια της ήταν φλατ και ασημί!

9933_KALOMIRA_SARANTI_1082017 9945_KALOMIRA_SARANTI_1082017