Και νέο διαζύγιο στην ελληνική showbiz;!

Lianos2

Άλλος ένας χωρισμός επιβεβαιώθηκε σήμερα από τις πρωινές εκπομπές. Όπως ανέφερε αρχικά η εκπομπή Happy Day, και η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη χώρισαν, μετά από 8 χρόνια γάμου και τρία παιδιά.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε: «Θυμάστε που με αφορμή το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη, σας είχα πει ότι υπάρχει ένα άλλο διαζύγιο που θα μας απασχολήσει; Είναι αυτό, λοιπόν, με τον Γιώργο Λιανό και την πρώην σύζυγό του Ανθή. Έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό, δεν είναι κάτι που έγινε το καλοκαίρι».

Λίγο αργότερα, μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό" αναφέρθηκε στις φήμες και η Κλεοπάτρα Πατλάκη: «Σε συνέντευξή του ο Γιώργος αναφέρεται για πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν να έχουν χωρίσει με τη σύζυγό του ..."Είναι από τις στιγμές που δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω και νιώθω ότι θα το σεβαστείς" λέει και προσθέτει ότι "προτεραιότητά μου είναι τα τρία μου παιδιά"... Δεν το διαψεύδει, επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να το ανακοινώσει».  Ενώ η Σοφία Τουντούρη από το πάνελ πρόσθεσε ότι η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή έχει αφαιρέσει από το επίθετό της στα social media το "Λιανός".

Ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη γνωρίστηκαν το 2006 στη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε εκείνη με την οικογένειά της. Ο τραγουδιστής είχε βρεθεί εκεί για συναυλίες με την Πέγκυ Ζήνα, ενώ η Ανθή βρισκόταν στο κοινό. Εκείνη τον ακολούθησε στην Ελλάδα και ο γάμος τους έγινε το 2009, ενώ το 2011 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, η κόρη τους Αρυάνα, ενώ ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος (το 2013) και ο Ιάσονας (το 2014).

Lianos