Και νέα εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz..!

νέα εγκυμοσύνη

Τελικά, το 2017 αποδείχτηκε μια πολύ τυχερή χρονιά και το 2018 θα είναι γεμάτο γεννητούρια! Και σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα τέτοιο ευχάριστο γεγονός...

Σύμφωνα λοιπόν με το κυπριακό site Like.com.cy, o Ησαΐας Ματιάμπα και η κύπρια αγαπημένη του, Βασιλική Καλανιώτη, ετοιμάζονται να γίνουν πρώτη φορά γονείς. Η αγαπημένη του δημοφιλούς τραγουδιστή διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνη της, ενώ έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ετοιμάζουν και τον γάμο τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, o Ματιάμπα στην ερώτηση αν νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας απάντησε: «Νιώθω έτοιµος να δηµιουργήσω οικογένεια εδώ και πάρα πολύ καιρό! Θέλω σύντοµα να κάνω παιδί, αν και το θέµα δεν είναι µόνο να κάνεις παιδιά, αλλά να µπορείς να τα µεγαλώσεις σωστά. Καθώς περνούν τα χρόνια ανακαλύπτεις ότι πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και µετά να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, να έχεις δοκιµαστεί µαζί του, για να φτάσεις στο σηµείο να κάνεις οικογένεια. Το να προχωρήσεις σε έναν γάµο χωρίς να υπάρχουν δοκιµασίες δεν γίνεται. Τα στατιστικά στοιχεία έχουν δείξει πως οι επιπόλαιοι γάµοι δεν έχουν καλή κατάληξη».

Ο τραγουδιστής και η συντροφός του

Ο τραγουδιστής και η συντροφός του σε παλαιότερη βόλτα με τα σκυλιά τους