Καγιά, Ηλιάκη, Μπουλέ: Με το καρέ που πρέπει να δοκιμάσουμε αυτή τη σεζόν!

Καγιά + Ηλιάκη + Μπουλέ

Ο Σεπτέμβριος είναι συνήθως μήνας ανανέωσης για τα μαλλιά μας, τα οποία έχουν ταλαιπωρηθεί από το καλοκαίρι. Οι περισσότερες από εμάς, μάλιστα, θα τολμήσουν ριζικές αλλαγές, αφού ένα καλό κούρεμα εξασφαλίζει στα μαλλιά υγεία.

Για τη φετινή σεζόν, η τάση στα μαλλιά είναι και συγκεκριμένη: κοντά! Αν, όμως, δεν είσαι τόσο τολμηρή για να δοκιμάσεις ένα «αγορίστικο» (pixie cut) υπάρχει η επιλογή του κοντού καρέ που θα το δεις να κάνει δυναμική εμφάνιση… Ήδη, δηλαδή, το έχεις δει καθώς τρεις γνωστές Ελληνίδες το προτίμησαν για την ανανέωση της κουπ τους!

Στην περίπτωση της Νάντια Μπουλέ εντυπωσιαστήκαμε τόσο με το κομψό καρεδάκι της όσο και με την επιλογή της να κόψει τόσο κοντά τα μαλλιά της- κάτι που δεν θυμόμαστε να έχει τολμήσει στο παρελθόν.

Εντυπωσιακή, όμως, ήταν και η αλλαγή στα μαλλιά της Βίκυς Καγιά. Η εγκυμονούσα έκοψε τα μαλλιά της σ’ ένα φιλαριστό κοντό καρέ κάνοντας μια επιλογή που δεν θυμόμαστε να έχει τολμήσει ξανά – έστω κι αν την έχουμε δει πολλές φορές με διαφορετικά χτενίσματα, αποτέλεσμα περούκας-, και το οποίο της ταιριάζει πολύ!

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη έχει υιοθετήσει το κοντό καρέ για τα μαλλιά της εδώ και καιρό, ωστόσο να που η επιλογή της και η επιμονή της σ’ αυτό το hair look ήρθε να δικαιωθεί από τη φετινή τάση στα μαλλιά. Μάλιστα, αμέσως μετά τις διακοπές της έσπευσε στον καλό της φίλο Πάνο Καλλίτση για ένα φρεσκάρισμα (σε κούρεμα και χρώμα).

Maria-1 Maria-2

Και οι τρεις κυρίες, βεβαίως, που αναφέραμε παραπάνω είναι ξανθές, και τα καρέ τους έχουν αυτή την απόχρωση, ωστόσο εξίσου εντυπωσιακό είναι και ένα καρέ σε σκούρα απόχρωση, αλλά και στα χρώματα που είναι τάση στα μαλλιά γι' αυτή την εποχή (Δες ΕΔΩ).