Κάν' το όπως η Kate Mara! Οι συμβουλές διατροφής και άσκησης της ηθοποιού

Kate-Mara

Όσοι βλέπουν φανατικά την σειρά House of Cards, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι η Kate Mara δεν φοβάται να δείξει λίγο παραπάνω δέρμα στην οθόνη. Αρκεί όμως μια ματιά στον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί για να καταλάβεις πώς διατηρεί τη γραμμή της. Η ηθοποιός, η οποία έγινε πρόσφατα 31 και σύντομα θα τη δούμε στο πλευρό του Johnny Depp στην ταινία Transcendence, έχει υιοθετήσει πέντε υγιεινές συνήθειες που υπόσχονται θαύματα.

Αγαπάει τη γυμναστική

«Γυμνάζομαι αρκετά. Το έχω ανάγκη ψυχικά, αλλιώς θα τρελαθώ» δηλώνει στο E!

Οργανώνει το πρόγραμμά της

Στην Kate likes αρέσουν τα Bar Method workouts όταν είναι στο σπίτι τις στο LA, αλλά όταν βρίσκεται εκτός λόγω γυρισμάτων, τρέχει αρκετά. Όταν μένει σπίτι, η Kate προσθέτει και cardio στην καθημερινότητά της, βγάζοντας βόλτα τον σκύλο της.

Πίνει ένα smoothie την ημέρα

Σε ποιον δεν αρέσει ένα θρεπτικό smoothie; Η Kate τα λατρεύει και έχει συμπεριλάβει στην καθημερινή της διατροφή ένα smoothie με κάλε, μήλο και λεμόνι. «Το παίρνω κάθε μέρα» λέει στο GQ.

Τα μυστικά της δίαιτάς της είναι απλά

Η Kate δεν ακολουθεί ακραίες ή express δίαιτες. Πώς διατηρεί τη γραμμή της και επιδεικνύει με αυτοπεποίθηση τις καμπύλες της; «Γυμνάζομαι και τρώω πάρα πολύ καλά» εξηγεί πολύ απλά.

Ξέρει από παρασπονδίες

Μπορεί η Kate να ακολουθεί μία vegan και gluten free διατροφή, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παρασπονδίες είναι μέρος μία υγιούς δίαιτας. «Λατρεύω τις τηγανιτές πατάτες και το κόκκινο κρασί. Είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός» αποκαλύπτει.