Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας για την εμφάνισή μου»

triantafil_

Είναι πάρα πολύ όμορφη, έχει πλάκα, είναι μικρούλα και σχετικά καινούργια στην Αθήνα. Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που μιλάει στο JOY και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πόσο της λείπει η μαμά της και για το πώς είναι να δουλεύει με το αγόρι της.

Το όνειρό της: «Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να τελειώσω το σχολείο και να γραφτώ σε δραματική σχολή. Πέρασα βεβαίως στη σχολή Ψυχολογίας στη Θεσσαλονίκη, ήξερα δηλαδή ότι θα μείνω στην πόλη μου, και γράφτηκα και στη Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Ήταν πολύ ευτυχισμένη η στιγμή της ζωής μου που δεν είχα να ζητήσω τίποτα άλλο, είχα κάνει το όνειρό μου πραγματικό».

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα: «Μ’ αρέσει πάρα πολύ η πόλη μου, η Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα ήρθα το 2008. Κατέβηκα για να ψάξω για δουλειά. Κατεβήκαμε με παρέα συμφοιτητών και αρχίσαμε να μοιράζουμε βιογραφικά. Έτσι με επέλεξε η Μαλέα για το Λίτσα. Com… Μου άρεσε όταν έμεινα μόνη, τα φοιτητικά χρόνια τα έζησα εδώ γιατί στη Θεσσαλονίκη ζούσα όσο σπούδαζα με τους γονείς μου. Ήταν πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, γιατί δεν το είχα ζήσει. Τώρα πια εκτιμάω το γεγονός ότι κάποτε υπήρχε η μαμά στο σπίτι να βάλει τα πλυντήρια, να σιδερώσει, να καθαρίσει, δεν έχω τον χρόνο να τα κάνω… Δεν μαγειρεύω επίσης συχνά»

 

Αν νιώθει ότι μεγάλωσε: «Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια απότομη αλλαγή, το βλέπω στον τρόπο που σκέφτομαι και αντιδρώ, έχει αλλάξει κάτι σε μένα. Έχω προσγειωθεί».

Η συγκατοίκηση και πως έφτασε σ’ αυτή: «Σου βγάζει στη φόρα αυτά που ήδη έχεις, άλλες φορές νιώθεις υπεύθυνος και άλλες ανεύθυνος. Σε κάνει να καταλαβαίνεις τον εαυτό σου… Φτάσαμε σε ένα σημείο οικειότητας με τον σύντροφό μου. Επίσης, αν το θες, απλά το κάνεις. Κάνεις αυτό που νιώθεις, γιατί να πρέπει να αγχωθείς για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η συγκατοίκηση;»

Πως νιώθει για την εμφάνισή της: «Καλά νιώθω. Δεν είμαι άνθρωπος που ασχολείται ιδιαίτερα, αλλά λόγω του επαγγέλματος και του ρόλου που είχα στο θέατρο φέτος που ήταν μια κοπέλα αισθησιακή, μπήκα στη διαδικασία να προσέξω λίγο τη διατροφή μου. Νιώθω καλά με την εμφάνιση μου, ασχολούμαι όσο χρειάζεται, δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας».

Πως είναι να δουλεύει με τον αγόρι της [σημ.: τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο]: «Προς το παρόν, μόνο θετικά έχω απ’ αυτή την εμπειρία απ’ αυτή τη συνεργασία. Σαν ρόλο διαφέρω πολύ από τη Βάσω στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» οπότε δεν την αναγνωρίζω στην καθημερινότητά μου. Ωστόσο καταστάσεις που περιγράφονται στο σήριαλ, τις έχουμε βιώσει και στην πραγματική μας ζωή»