Ιωάννα Τριανταφυλλίδου- Πάνος Βλάχος: Μαζί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του ηθοποιού

Ioanna

Τι  ΔΕΝ απαντούν οι δύο ηθοποιοί για τη σχέση τους;

Και το ερώτημα για το αν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ακόμα ζευγάρι παραμένει αναπάντητο… έστω κι αν οι δυο λαμπεροί πρωταγωνιστές φωτογραφήθηκαν μαζί για μια ακόμη φορά, στην επίσημη προβολή της ταινίας «Αιγαίο SOS» στην οποία συμμετέχει ο Βλάχος.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί μετά από μια κρίση στη σχέση τους που τους κράτησε χώρια για κάποιο διάστημα και τους έφερε πίσω στην Ελλάδα, από το Los Angeles όπου είχαν μετακομίσει για να διεκδικήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα για μια διεθνή καριέρα.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει αναλάβει την παρουσίαση του Bake Off Greece, ενώ ο Πάνος Βλάχος κυκλοφόρησε πρόσφατα τον δίσκο «Μετά» και τον παρουσίασε τον Οκτώβριο σε γνωστή μουσική σκηνή. Όπως και σ’ εκείνη την παρουσίαση, έτσι και τώρα στην προβολή της ταινίας που συμμετέχει, δεν έλειπε από το πλευρό του η Ιωάννα

…η οποία, ωστόσο, στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν είναι ή δεν είναι ζευγάρι με τον Πάνο Βλάχο αρκέστηκε να πει: «Δεν πήρατε από τον ίδιο δηλώσεις; Πιστεύω ότι ο κύριος Βλάχος, ειδικά σήμερα, είναι ο πρωταγωνιστής στην ταινία πάμε να δούμε και είμαστε όλοι εδώ για να τον στηρίξουμε, και τον κύριο Βλάχο και την ταινία ολόκληρη». Και στην επιμονή των δημοσιογράφων για το αν είναι και πρωταγωνιστής στη ζωή της, απάντησε: «Είναι αστείο να απαντήσω αν είναι ο πρωταγωνιστής στη ζωή μου…»

Την ίδια στάση αναφορικά με το ….μυστήριο της σχέση τους, κρατά και ο Πάνος Βλάχος που σαφή ερώτηση στο απλό ερώτημα «αν είναι ή δεν είναι ζευγάρι», δεν έχει επίσης δώσει.

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου εντυπωσιακή στην παρουσίαση του πρώην της, Πάνου Βλάχου

Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε λαμπερό και χαμογελαστό στην πρεμιέρα της ταινίας, με την όμορφη Ιωάννα να κλέβει τις εντυπώσεις με το κομψό vintage ασπρόμαυρο φόρεμά της, που είχε φορέσει με μαύρο καλσόν και κροκό ankle boots, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της σε μια ψηλή ponytail που της πάει πολύ!

Triantafyllidou_Vlachos

Ioanna_Panos (1) Ioanna_Panos (2)

Instafeed